BG online

Grafima
Vesti

Radionica koja je promenila živote mnogih ljudi…

Life coach Ana Nadeždić će u rodnom Beogradu (Ana protekle dve decenije živi i radi u Italiji) 18. novembra 2018. održati radionicu na kojoj će prisutnima ponuditi konkretne alate uz pomoć kojih će uspeti da izađu iz konflikta sa drugim ljudima. Ana Nadeždić će takođe govoriti o uzrocima konflikata koji su i nju pratili kroz život, o tome zašto ljudi povređuju jedni druge, naučiće polaznike ove radionice kako da budu u harmoniji, miru i ljubavi sa sobom i drugima…

Ovo su neki od utisaka polaznika radionice life coacha Ane Nadeždić “Put ka sreći, harmoniji i ljubavi- Zašto se baš meni sve to dešava?” koja će se po prvi put održati u Beogradu 18.novembra.

Draga Ana,
Duboko sam ti zahvalna za predivan dan koji sam provela na radionici sa tobom i svim onim predivnim ljudima. Koristim priliku da ti kažem da mi je radionica poslžila da dostignem jedan meni važan cilj. Svaki put kad radim sa tobom imam osećaj da se pomeram za korak dalje i bliže ciljevima koji su mi bitni u mom ličnom razvoju i da prevazilazim prepreke. Ti si po mom mišljenju veoma sposobna kao life coach, vodiš taj posao sa ogromnom profesionalšću i u stanju i da povedeš ljude i učiniš da ceo kurs bude veoma prijatan i interesantan što je najvažnije i vrlo koristan za sve učesnike. Veoma mi se svidela atmosfera radionice i podela iskustva sa drugim ljudima.
Francesca

Radionica “Put ka sreći, harmoniji i ljubavi – Zašto se baš meni sve to dešava?!” je veoma interesantna, intenzivna i odlicno organizovana. Ljubav i strpljenje sa kojim Ana vodi ovu radionicu daju mogućnost svakom učesniku da pronađe mir i harmoniju ne samo u odnosima sa drugim ljudima, nego i u odnosu sa sobom. Od srca ti hvala za predivno iskustvo.
Sonia

Zahvaljujući radionici shvatio sam najzad da mogu da počnem da živim, a ne samo da preživljavam. Kao da mi se u jednom trenutku otvorio novi pogled na svet.
Federico

Jako iskustvo ličnog razvoja koje sam proživela kroz analizu sebe i kroz iskustvo sa drugim polaznicima. Hvala od srca.
Sabrina

Ukoliko želite da se priključite grupi celodnevne radionice Ane Nadeždić 18.11.2018. potrebno je da pozovete 066060820 ili pišete na mejl ananadezdicteam@gmail.com

 

Zagrljaj sa ocem nakon 30 godina ćutanja…

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Nije kasno da se promenite i popravite sve... Jedemo li…