BG online

Vesti

Svetska atrakcija iz Beograda

Najveći Queen simfonijski show u Sava Centru

QUEEN REAL TRIBUTE bend uz SIMFONIJSKI ORKESTAR I HOR održaće koncert u Sava Centru 9. maja od 20:30 h.
Godinu dana nakon premijernog koncerta Queen Symphony koji je održan u Domu sindikata, Queen Real Tribute bend priprema još veći spektakl sa simfonijskim orkestrom i horom u Sava Centru 9.maja od 20.30h.

Fanovi grupe Queen i rok muzike imaće priliku da uživaju u vanvremenskim hitovima legendarne grupe Queen u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor i jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova. Za ovaj projekat izabran je Muzikon Orchestra koji je, kao i hor, sastavljen od izuzetnih muzičara, članova raznih orkestara i horova, a koji su pre svega iskazali svoj afinitet prema ovakvom projektu i u njega ugradili svoj entuzijazam.

Od Beograda, preko celog sveta do Zagreba…

Ukupno 60 muzičara naći će se na sceni Sava Centra 9. maja gde će publika imati priliku da čuje legendarne hitove We are the Champions, Bohemian Rhapsody,The Show Must Go On, Barcelona,Who Wants To Live Forever,We Will Rock You u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom,čiji autor je mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović. Nakon 12 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i oko 200 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji, kao i učešća na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena,čuvajući uspomene na muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a. Nakon Sava Centra koncert Queen Simphony koncert će biti održan i u zagrebačkoj sali Lisinski 17.maja.
Cene za beogradski koncert su 1500 din, 1800 din i VIP 2200 din. Prodaja ulaznica: Blagajna Sava centra, Win Win prodavnice i www.ddtickets.rs

Pogledajte šta vas čeka u Sava centru 9. maja:

 

Queen Symphony u Budvi – Doček Nove 2018.

Više informacija o bendu možete pronaći na: www.queenrealtribute.com

Promo video 2018:

Queen Fredi Merkjuri – Piter Friston

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Izložba „Predrag Ejdus – čarobnjak scene“, autorke Mirjane Odavić, biće…