BG online

Sajam automobila
Intervjui

Pseći kuvar Maje Volk

Nakon nekoliko godina rada i israživanja Maja Volk je napisala “Pseći kuvar” koji će oduševiti vlasnike pasa, ali i ove divne životinje. Maja već godinama prati rad holističkih veterinara širom sveta, a i sama u praksi istražuje, primenjuje svoja znanja i dolazi do formule idealne ishrane za omiljene četvoronožne kućne ljubimce.
-Jednog od naših pasa je u Grčkoj ujeo krpelj. Dobio je lajamsku bolest i odmah sam primenila ono što sam videla u Kanadi od holistickih veterinara. Pripremila sam mu klopu koja ga je podigla, dala sam mu i mačiju kandžu, pa se za samo par dana oporavo. Prethodno je izgubio 10 kg za dva dana! Prepisala sam mu između ostalog krompir dijetu kanadskog veterinara koja se sastoji od pola krompira, pola batata, đumbira, cimeta, kurkume, jakih začina, belog luka… Evo ga, sad je zdrav i prav. U mom kuvaru ima tih recepata, a gazde će se grebati za pseću hranu kao što moja ćerka traži da joj dam da jede pitu zeljanicu koju pripremam našem psu Đangu od heljdinih kora sa kozijim sirom- kaže Maja.
Sve je više bolesnih pasa, naročito onih koji žive u velikim gradovima. Maja tvrdi da je osnovni uzrok tome ishrana koja se zasniva na veštačkoj hrani.
-Svi smo se opustili i gedamo da ih hranimo kao je nama lakše. Granule su industrijska hrana. Dokaz da ih pas ne voli sami ćete videti kad mu ponudite pravu hranu. Granule će pojesti tek kad je mnogo gladan. Nijedan pas se ne raduje granulama. Ne treba ta ljubav vlasnika psa da bude sebična i da gleda kako je samo njemu dobro. Nisu psi tu da bi samo nama bilo lepo. Mi možemo za njih mnogo da učinimo ishranom. Psima treba đumbira, cimeta za bolji krvotok, beli luk koji je prirodni antibiotik, rogač, malo bobičastog voća kojima možete da im obogatite obrok. Moj pas Đango jede sa uživanjem trešnje, bananu, brokoli, limun, a kad dobije meso on ga negde zakopa pa se vrati po salatu. Vrlo je zdrav i fin pas- kaže Maja Volk.

B.Gajić
Foto: Sanja Rajković

Maja Volk će u petak 22. marta od 18h do 20h održati radionicu prirodne ishrane u Beogradu na kojoj ćete imati priliku da naučite kako se pripremaju zdravi obroci u kojima su sačuvani svi minerali, vitamini i hranljivi sastojci, kao i da čujete od Maje Volk kako je izgledao njen put ka savršenom zdravlju koje je i sama osvojila nakon što je pre deset godina obolela od kancera. Na radionici ćete imati priliku da uživate i u napicima i sirovim kolačima koje će Maja Volk pripremati za učesnike ove radionice. Broj mesta na ovoj radionici je ograničen. Rezervacije i prijave su obavezne. Tel.za informacije 066060820 ili mail: [email protected]

Knjigu “Pseći kuvar” Maje Volk po ceni od 500 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:



Potisnute emocije razboljevaju ljude (Maja Volk)

Intervjui i recepti Maje Volk:
Recepti za zdrave, srećne i razigrane pse
Pseći kuvar Maje Volk
Kuglice – čokolada od rogača, bez šećera
Birala sam samoću da ne bih bila ranjena i razočarana
Veganska ishrana čuva zdravlje
Kako biti dobar prema sebi i osvojiti zdravlje?
Naćo sos po receptu Maje Volk
Recept za napitak kojim se najbolje čisti jetra
Zašto ne treba jesti meso?
Sirova hrana u tanjiru Novaka Đokovića
Popodnevna dremka produžava život 30%
Koju hranu jesti pred ljubavni sastanak?
Potisnute emocije razboljevaju ljude
Zašto su zagrljaji lekoviti?
Zdravlje je veliki i ozbiljan posao
Anti stres vežbe Maje Volk
Sirova hrana za zdrav život i srećne misli

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Promocija knjige “Um je najjači afrodizijak” Marka Burazora Po prvi…