fbpx

BG online

Estetika

Promenite telo, um i životne navike

Program transformacije 3×3 (FIT MOM)

Nekadašnja atletičarka, mama troje dece, četrdesetogodišnjakinja koja ima savršeno izvajano telo, široki osmeh i želju da prenese svoje znanje i iskustvo onima koji žele da žive u telu koje će voleti osmislila je jedinstven koncept vežbi i životnih navika „3×3“.

Novo telo, nova energija

Devetonedeljni online program transformacije Jasne Magdić (Fit MOM www.fitmom.rs) pomoći će vam da promenite kako telo, tako i životne navike.
-Tokom 9 nedelja programa stiču se nove navike, a treninzi se rade svakog drugog dana (ponedeljkom, sredom i petkom), dok su vikendi slobodni i tad se preporučuje aktivni odmor. Uz ove vežbe ćete se osećati i psihički mnogo bolje , osetićete priliv neke nove energije, a ono što moji klijenti potvrđuju je da nakon svakog treninga osećaju priliv nove, dobre energije, raspoloženiji su i ništa im nije teško da urade- kaže priča Jasna Magdić.
Korisnici ovog programa od Jasne dobijaju i preporuku kako da sebi pripreme kvalitetne i zdrave obroke koji će doprineti bržoj transformaciji i boljem osećaju.
-„Nemam vremena“ je rečenica iza koje stoje isključivo izgovori. Pola sata do sat vremena je sasvim dovoljno da odvojite za sebe, skratite vreme koje ste nekad koristili za kafu s prijateljicom ili gledanje televizije. Kad je reč o ishrani svako treba da nađe svoju meru, a ono što je tokom ovog programa „zabranjeno“ su pre svega belo brašno i šećer. Ishrana se menja kroz faze koje klijent prolazi tokom treninga (3 faze tokom 3 nedelje). Rezultati ne mogu da se očekuju nakon prvih treninga, ali sasvim sigurno nakon 9 nedelja ukoliko se pridržavate svih smernica imaćete novo telo i osmeh zadovoljne žene- kaže Jasna Magdić.
Sve ono što preporučuje je, kaže, na sebi isprobala i primenila.
-Svoje telo sam oblikovala upravo uz ovaj program i 100% sam sigurna u njegovu uspešnost ako ga zaista pratite. Oni koji „zabušavaju“ samo će na kraju svega sebe prevariti. Program sadrži 27 treninga. Nakon 6 treninga telo već počinje da reaguje i menja se. Program transformacije 3×3 mogu pratiti i one žene koje nikad nisu vežbale. Upale mišića su uobičajene i prođu brzo, a dobra preventiva je magnezijum. Ni mladost ni iskustvo u sportu nisu preduslovi da biste se priključili ovom programu- napominje Jasna.
Čarobnog štapića kada je reč o mršavljenju i oblikovanju tela nema, ali se doslednost i vredan rad na sebi uvek isplate, ističe Fit mama.
-Ako je telo godinama bilo zapostavljeno ne možete očekivati drastičnu promenu za samo dva dana. I ne opterećujte se vagom, već obratite pažnju na obim tela. Mišići su teži od sala i vaga često može da vas prevari. Osluškujte kako se osećate nakon vežbanja, dodirnite svoju kožu, mišiće, primetićete promenu i razvući osmeh, a to vam je potrebno. Jedna moja klijentkinja je imala problem s anoreksijom koju je uz ovaj program pobedila. Pre toga se krila od ljudi, bila nervozna i nesigurna, a danas je žena sigurna u sebe. Sve to mogu postići i oni koji imaju višak kilograma- kaže Jasna Magdić.

B.Gajić
Foto: Dario Konstantinović

Više o online programu transformacije 3×3 saznaćete na web sajtu www.fitmom.rs

Na Instagram profiu Jasne Magdić (Fit mom) pronaći ćete mnogo korisnih saveta i vežbi:www.instagram.com/fitmom_jm
Posetite veb sajt Jasne Magdić: www.fitmom.rs
Jasnu Magdić možete kontaktirati mejlom: fitmomjm@gmail.com ili telefonom: 0648699023

Intervju sa Jasnom Magdić:

I mame mogu biti fit

Tekstovi Jasne Magdić:
Samopouzdanje čeka da ga otkrijete
Kako se hrani i živi mama troje dece koja je vitka i zadovoljna?
Za 9 nedelja do nove figure!
Čokoladni mus
Vežbanje u kućnim uslovima
Ne budite sebi najveći neprijatelj
Očistite organizam sokovima

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Pravilo je da nema pravila. Moj klijent, ne sasvim svojom…
error: