BG online

Sveća za Masažu by Peđa Filipović

Cena: 1,500.00 din

Posebno kreirane sveće za masažu koje su brend Wellness akademije Peđe Filipovića često se koriste i u antistres masažama.
-Izuzetna lepota i draž je u trenutku kad se iz upaljene sveće sipa toplo ulje direktno na kožu nakon čega se nežno utrljava-otkriva Peđa i dodaje da su ove sveće za masažu izrađene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka poput kokosovog ulja, ši butera, sojinog voska, palminog ulja, sa mirisnom notom koja je posebno kreirana za mušku i za žensku sveću. -Nakon masaže i utrljavanja ovog toplog ulja svaki parfem koji bismo naneli na telo bi bio suvišan. Ovo ulje sadrži sofisticiranu mirisnu notu i otmeno prijanja na kožu-objašnjava Peđa Filipović.
Sveća za masažu je sjajan izbor i „must have“ spa centara i salona za masažu, ali može biti originalan i poklon koji se može koristiti u kućnim spa tretmanima, pri nezi kože i u malim ritualima kojima sebi poklanjamo samo najbolje.
Sveće su podeljene na muške i ženske. Težina sveće je 250 ml, a njena mazivost je izuzetno velika što doprinosi tome da dugo traje i ne troši se brzo.

ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorija:

Recenzije

  1. Verica

    Pozdrav.. Zanima me cena sveće? Hvala unapred 🙂

    • BG online

      Cena sveće je 1500 dinara. Pozdrav

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top