Roditeljovanje – Zoran Milivojević

Cena: 1,265.00 din

Glavni zadatak roditelja je da pripremi dete za samostalni život, socijalizuje ga i podstakne njegovu samostalnost. Knjiga “Roditeljovanje” psihoterapeuta Zorana Milivojevića sadrži njegove kolumne objavljivane u Politici koje govore o roditeljstvu, vaspitanju, odnosu roditelja i dece.
Ovaj praktični vodič za roditelje otkriva i formule optimalnog roditeljstva i daje odgovore na brojna pitanja poput: “Zašto je najvažnije naučiti dete da ono i njegovi postupci nisu isto?”, “Kako dete naučiti da poštuje i sebe i druge?”, “Zašto je nemoguće izbeći konflikt roditeljove i detetove volje?”, “Zašto se vaspitanje ne može svesti na pružanje ljubavi?”, “Kako napraviti balans između ljubavi i discipline?”, “Kako odgajati dete da postane funkcionalni odrasli?”.Knjigu “Roditeljovanje”.
Zoran Milivojević dr med. je psihoterapeut, supervizor i profesor na Međunarodnoj akademiji za transakcionu analizu. Autor je nekoliko udžbenika i knjiga: Emocije – Psihoterapija i razumevanje emocija, u kojoj je izložio svoju jedinstvenu i sveobuhvatnu teoriju emocija, kultne knjige Formule ljubavi koje je bila je razlog da kao zapaženi autoritet bude uključen u međunarodni projekat Svetska knjiga o ljubavi. Objavio je i knjige Igre koje igraju narkomani, Mala knjiga za velike roditelje i Psihologički spisi – kolumne iz dnevnog lista Politika.

Cena: 1265 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kupi sada Pročitajte još