Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija – Dr Edmund Born

Cena: 2,980.00 din

Anksiozni poremećaji, glavni uzroci anksioznih poremećaja, oporavak sveobuhvatan pristup, relaksacija, telesne vežbe, suočavanje sa napadima panike, pomoć kod fobija, unutrašnji govor, iskrivljena uverenja, karakteristike ličnosti koje doprinose održavanju anksioznosti, vizuelizacija, izražavanje osećanja, asertivnost, samopoštovanje, ishrana, zdravstvena stanja koja doprinose anksioznosti, lekovi u tretmanu anksioznosti, meditacija, lično značenje-poglavlja su u kojima se dr Edmund Bord u knjizi”Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija” detaljno bavi problemima sa kojima se suočavaju oni koji se suočavaju sa anksioznošću i fobijama.
Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija praktično je i sveobuhvatno uputstvo za one koji se suočavaju sa napadima panike, agorafobijom, društvenim strahovima, generalizovanom anksioznošću, opsesivno-kompulzivnim ponašanjem i drugim anksioznim poremećajima. Vežbe, upitnici i uputstva koji vas vode korak po korak, pomoći će vam da steknete veštine i načinite neophodne promene u načinu života. Ovaj priručnik možete da koristite kako biste osmislili sopstveni samoterapeutski program ili kao dodatak profesionalnoj terapiji. 
Dr Edmund Born, je doktor psihologije a njegova specijalnost je tretman anksioznosti, fobija i poremećaja izazvanih stresom.

Br str. 448
Format 210×297

Cena: 2980 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kupi sada Pročitajte još