Moje, tvoje i naše dete – Najdžel Lata

Cena: 1,265.00 din

Do boljih odnosa u nebiološkoj porodici
Kako se uspešno snalaziti u jednoroditeljskoj, mešovitoj ili usvojiteljskoj porodici? Kako biti dobar samohrani roditelj? Kako biti dobar očuh ili dobra maćeha? Zašto se deca osećaju loše ako zavole maćehu ili očuha? Kako stvoriti dobru usvojiteljsku porodicu i savladati strah od susreta sa biološkim roditeljim? – neka su od pitanja na koja daje odgovore knjiga Najdžela Lata „Moje, tvoje i naše dete“.

Najdžel Lata je klinički psiholog i porodični terapeut. Autor je više popularnih izdanja od kojih „Tinejdžeri Kako im postaviti granice i pri tom sačuvati živce“, „Kako deci postaviti granice i pri tom sačuvati živce“, „Majke i sinovi – Kako odgajiti muškarca?“ i „Moje tvoje i naše dete – Do boljih odnosa u nebiološkoj porodici“ možete poručiti i u BGonline-u putem porudžbenice ili tel. 066060820.

Lata se naročito bavi decom koja imaju poteškoće u ponašanju, od jednostavnih do težih slučajeva, a zahvaljujući dvojici živahnih sinova, ima i lično iskustvo u vaspitanju i odgajanju dece. Osim rada s decom, Lata preko dvadeset godina vodi i porodične terapije, kroz koje su prošle hiljade porodica. 

Cena: 1265 din + PTT troškovi
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kupi sada Pročitajte još