Društvene mreže – Manfred Tajsen

Cena: 1,350.00 din

Ova knjiga je svojevrstan priručnik za decu osnovnoškolskog uzrasta i tinejdžere, ali i odrasle, pogotovo za njihove roditelje. Šta su zapravo mediji? Kako to oni utiču na nas i naš kvalitet života? Odakle sve vrebaju opasnosti na internetu? Šta su lažne vesti i šta teorije zavere imaju u vezi sa tim? Kako pravilno zaštititi svoje podatke na internetu? Kako se zaštiti od digitalnog nasilja?
Ova knjiga pruža uvid u raznovrstan svet medija. Kratka poglavlja daju odgovore na osnovna pitanja o medijima, a ujedno nude i rešenja na složena pitanja o njihovom uticaju na pojedinca i društvo, o pravilnom korišćenju digitalnih sadržaja, bezbednosti na internetu… „Društvene mreže“ će sigurno proširiti tvoje vidike kada je internet u pitanju!
Jednostavno objašnjeno, kako društvene mreže utiču na nas? Kako bezbedno koristiti internet? Kako čuvati lične podatke i na koji način velike kompanije zarađuju od njih? Kako se sačuvati od digitalnog nasilja – kako ga prepoznati i odupreti mu se? Kako blogeri utiču na naš svakodnevni život? Koje su napredne metode pretrage na internetu?

Broj strana: 174

Cena: 1350 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM. POŠILJKE VAN SRBIJE SE ŠALJU NAKON UPLATE KNJIGE I POŠTARINE.

Kupi sada Pročitajte još