BG online

Grafima
Lični razvoj

Probudite emocije, aktivirajte mentalne mišiće

Radionica “Želim znati šta želim” u Beogradu 21. i 22. septembra

Ako želite da unapredite svoj život, izdvojite vreme samo za sebe, bavite se konačno sobom, saznate odgovore na tri ključna pitanja: šta, zašto, kako i naučite kako da isplanirate sopstvene ciljeve radionica Anite Prelas Kovačević “Želim znati šta želim” 21.i 22. septembra 2019. je ono što ne smete prepustiti.
Anita Prelas Kovačević je doktor ekonomskih nauka, life & business coach i mastermind trener, a „Želim znati što želim“ je radionica koju će po prvi put održati u Beogradu 21. i 22. septembra.
-Ako osećate da vam nešto nedostaje uprkos tome što imate porodicu i posao, za vas je pravi korak dolazak na ovu radionicu gde ćete naučiti da konstruktivno razmišljate o sebi. Ova radionica je odlična i za one koji ne znaju šta žele, niti su sigurni u to u čemu su dobri, a naročito za mlade koji često upisuju škole po preporuci, vode se time kako će biti plaćeni nakon studija, slušaju roditelje i prijatelje, a najmanje slušaju sebe-objašnjava Anita.
Posebna poslastica ove radionice je tema “Kako pravilno koristiti mentalne mišiće?”. Anita će polaznicima ove radionice  otkriti ove važne tehnike.
-Istina je da nedovoljno obraćamo pažnju na svoje emocije, a mentalne mišiće zapostavljamo. Svako od nas ima mentalne mišiće koje je potrebno trenirati da bi nam dobro služili. Postoji 6 ključnih mentalnih mišića i o tome ću govoriti na radionici u Beogradu. Oni su ključni za uspeh, a polaznici radionice će naučiti kako ih mogu aktivirati, kao i druge korisne vežbe-  dodaje Anita.

Prijave za radionicu „ŽELIM ZNATI ŠTO ŽELIM” mejlom: info@deezalica.com.hr
Više o Aniti: www.deezalica.com.hr
Fb stranica: www.facebook.com/AnitaPK.Coach

Intervju sa Anitom:

Kad pokrenete svoje mentalne mišiće bićete mnogo bliži uspehu

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Razumevanje otvara vrata promene Verujem da poznajete bar jednu isključivu…