BG online

Recepti

Priprema ukusne hrane može biti zabavna

Plazma Plazmastičarnica 2

Kompanija Bambi organizovala je u restoranu “Gastro bar 20/44” druženje povodom drugog dela Plazma Plazmastičarnice, jedinstvene knjige recepata za sve ljubitelje Plazme.
Gosti su imali priliku da uživaju u divnim ukusima jedinstvenih kulinarskih specijaliteta sa Plazma keksom, kao i da saznaju na koje sve načine mogu osmisliti slatke i slane Plazma kreacije.
-U godini kad brend Plazma obeležava veliki jubilej, želeli smo da izmaštamo nove načine za uživanje u neponovljivom i jedinstvenom ukusu Plazma keksa. Nadamo se da će vas ovo drugo izdanje kuvara uvesti u predivni svet kulinarstva i pokazati vam koliko priprema ukusne hrane može biti zabavna! Naša želja ostaje ista, a to je da Plazmastičarnica 2.0 bude iskra koja će zapaliti vašu kreativnost i koja će vas podstaći da slobodno eksperimentišete i zabavite se u kuhinji, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti- rekla je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.
Glumica Bojana Stefanović koja je sve više prisutna u svetu food blogera, ovom prilikom govorila je o svojoj ljubavi prema kuvanju, gde pronalazi inspiraciju i utiscima o Plazma Plazmastičarnici 2.0. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač, koja je već drugu godinu za redom, saradnica na ovom jedinstvenom projektu.

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
FESTIVAL AVANTURA U KANJONU REKE JERME Da li imate dovoljno…