fbpx

BG online

Vesti

Prijavite se za fitnes izazov na Kalemegdanu

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, održaće se 18. septembra „X Challenge“, uzbudljiv timski fitnes izazov za najbrže i najspretnije.
Tačno u 12h sa Kalemegdana (park kod Pobednika, gornji grad, Sahat kula) počeće nesvakidašnje takmičenje 24 tima, sa po 5 članova, koji će od punkta do punkta morati da budu ne samo brzi, već i da pokažu koliko su jaki, snalažljivi, spretni i timski organizovani u rešavanju brojnih izazova. Svi članovi pobedničkog tima osvajaju ZPUMP Fusion 2.5 patike i Reebok rančeve, a i drugi i treći tim očekuju nagrade.fitnesizazov
Tokom dvočasovnog izazova učesnike očekuje nesvakidašnje fitnes iskustvo, ali i neverovatna zabava, jer će se na stazi suočiti sa više od 10 uzbudljivih zadataka koje je neophodno savladati u što kraćem roku.
Na početku takmičenja, svaki tim dobija mapu izazova i bira kojim redosledom će ih rešavati. Već od prvog punkta sve učesnike očekuju izazovi mentalnog, fizičkog i timskog karaktera, što ujedno predstavlja i simboliku Reebok Delta logotipa i njegovog trojstva. Na poslednjoj stanici tim koji bude zbrajanjem imao najviše poena biće nagrađen Reebok poklonima.
Učešće je besplatno, a svi koji imaju hrabrosti da prihvate novi Reebok izazov mogu se prijaviti putem linka http://www.reebok.rs/clanci/cetvrti-reebok-x-challenge-trening/

Foto: Aleksandar Dmitrović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ISKRENOST JE USLOV ZA PROMENU Mlad čovek koji je došao…
error: