BG online

Roditeljstvo

Prevaziđite strah od neuspeha i uspeha

Kako do položenih ispita?

Ispitni rok se približava, a vi lutate i nemate motivaciju da učite, možda se i pitate šta će to sve vama uopšte? Gradivo je obimno, rokovi kratki, a profesori bez razumevanja. Potreban vam je motiv više da biste stremili ka uspehu koji vam se ne događa.
Biti uspešan je stvar veštine, a svaka veština može da se nauči. KAKO? Neurolingvističko programiranje je vrhunska vodeća metodologija 21. veka koja nas uči svemu onome što nam je potrebno za uspeh i sreću pored dobrog obrazovanja. “KAKO DO POLOŽENIH ISPITA I OSTVARENJA CILJEVA” je naziv ciklusa SMARTER radionica koji se sastoji od 4 treninga.
-Ovo je izuzetan i jedinstven program usmeren na rešavanje problema sa kojima se studenti susreću tokom studija, kao i nakon toga kad su suočeni sa prvim razgovorima za posao i organizacijom samostalnog života. Nakon završetka ovih treninga znaće da sebe motivišu ka rezultatima i razbiju tremu kad treba, biće sigurni da stanu ispred svake osobe od autoriteta i ostvare uticajnu komunikaciju u željenom smeru. Na ovaj način će svakako brže i lakše položiti ispite i savladati sve prepreke- kaže Svetlana Lolić, osnivač Smarter centra koja poslednjih 10 godina istražuje modernu psihologiju, a od pre 5 godina nalazi svoju ljubav i mesto u NLP metodologiji. Svetlana Lolić je akreditovana kao NLP trener pod mentorstvom Slavice Squire na NLP Institutu gde je tokom poslednjih godina bila deo izuzetnih treninga koje su držali eminentni svetski stručnjaci među kojima su Charles Faulkner, Berndt Isert, Marshal Goldsmith, Bryan Tracey i dr. Ako se prepoznajete u nekoj od ovih situacija: učili ste, spremni ste ali ipak ne možete da zaspite noć uoči ispita, dok stojite ispred profesora osećate se kao da knjigu pogledali niste, na sva pitanja setite se odgovora kad je ispit već prošao, ispit je za par dana a vi nemate motivaciju da učite, uvek sve odlažete za poslednji trenutak i niste organizovani, svaki put kad poželite nešto da kažete neko vas poklopi i kao da komunikacije nema Sigurno će vam biti od koristi nove veštine i znanja.
Svetlana Lolić  kroz različite tehnike i alate uči studente kako da stvore sebi vrhunsku motivaciju, kako da razbiju tremu, pokažu s lakoćom ono što su naučili, prevaziđu strah
od neuspeha i strah od uspeha…

Svetlana Lolić, NLP trener i profesionalni coach, osnivač Smarter training&coaching centra za mlade, Stojana Protića 27, Vračar
www.smartercentar.com

Intervju sa Svetlanom Lolić:

Kako odrastaju samosvesni, ostvareni, srećni i uspešni mladi ljudi?

Saveti Svetlane Lolić:
Da li su ocene važne? Jesu. Tačka.
Oporavak od razvoda
Usamljeni roditelji, kreatori sopstvene tuge

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Jelena Bačić Alimpić donosi čitaocima još jednu nesvakidašnju ljubavnu priču…