BG online

Lični razvoj

Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima

Zašto se ne treba okretati u prošlost?

Kad se vraćamo u prošlost prisećamo se uglavnom najnegativnijih iskustava koje racionalnom umu služe da ga zaštite (“O, ne, samo da se opet ne dogodi”). Najčešće su to sećanja na loše završenu vezu, neuspeh, tremu, strah, a kad povučemo to pređašnje iskustvo u sadašnji trenutak slede strah, panika, loš osećaj… Retko ko se svojim sećanjima vraća u neke najlepše trenutke koji su mu se dogodili.
Veoma je važno upoznati svoju desnu hemisferu mozga, odnosno podsvest i n naučiti kako se pravilno koristi um, sa svešću o tome da uvek imamo samo sadašnji trenutak sa odabranim mislima.
Misli stvaraju određenu energiju pokreta, akcije i sa te pozicije na pravilan način krećemo u realizaciju onoga što želimo. “Sad ću…ne, sutra ću…” neretko nas zadržavaju takve misli koje su stvorile naviku začaranog kruga nepravilnog razmišljanja. Zato je važno biti budan u sadašnjem trenutku.

Misao je početak svega

Ali, ljudi se vraćaju u prošlost često. Mnogi i zato što imaju višak vremena. I dok tako sede i razmišljaju, najvažnije je da ustanove da je misao početak svega.  Dosta je onih koji žele da prevaziđu okupiranost mislima, pa se iz tog razloga vrlo samodisciplinovano bave fizičkom aktivnošću kako ne bi imali prazan hod u kojem bi ih sopstvene misli napale. Ali, to nije dobar mehanizam jer se u svemu tome oni ipak ne osećaju dobro. Nisu u miru, niti su opušteni. Zato je važno osetiti da istinski imamo kontrolu nad našim mislima, uveriti se u to da je misao najtananiji vid energije koja ne može nikog da napadne.
Ono što je prvi korak u hipnoterapiji je da pokažem klijentu da glava može biti prazna, ali ne u smislu da iz nje mogu da obrišu sve, već da je to stanje potpune budnosti i prisutnosti “ovde i sada” sa percepcijom da smo tu u datom trenutku, potpuno svoji i svesni sebe. Kad to osete, krenu lagano i sigurno putem lične promene.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut

NAUČITE GOVOR VAŠE PODSVESTI

Na novoj radionici sa Tatjanom Beocanin 12. oktobra naučićete uz pomoć tehnike autohipnoze pravilan govor (simbole) vaše podsvesti.
Pravilnim koracima usvojićete nove ideje (uverenja) koji će vam dati željene rezultate, a kad ujedinite vašu svest i podsvest dobićete najbržu transformaciju!
Radionicu će Tatjana Beočanin održati u Beogradu 12.10.2019. od 11 do 15h. Broj učesnika je ograničen.
Vaše mesto možete rezervisati tel.065 5588818 do 09.10.2019

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Ljubav prema sebi otvara sva vrata
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Naučite da koristite svoj um
Mentalno čišćenje

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Stalno nailazim na muškarce koji deluju zainteresovano, a ništa ne…
error: