BG online

News

Preuzmite besplatno poklone Vibera

7 MILIONA DOLARA ZA SEDMI ROĐENDAN

Jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka proslavlja sedmu godinu postojanja dok povezuje korisnike bezbedno i besplatno, bez obzira na to ko su i odakle potiču.Viber ne koristi podatke korisnika u komercijalne svrhe čime retko koja druga aplikacija za razmenu poruka može da se pohvali.
Poštovanje privatnosti i bezbednosti korisnika su ključna vrednost, a sva komunikacija putem Vibera je automatski zaštićena, što znači da niko – pa ni sam Viber nema pristup sadržaju poziva i porukama koji se ostvare putem aplikacije. On ne prati i ne targetira svoje korisnike u razgovorima, tokom razmene informacija ili komentarisanja robnih marki što je čest slučaj kod sličnih aplikacija. Čuvanje podataka korisnika će uvek biti prioritet za Viber.
– Samo tokom ove godine, naša baza korisnika se uvećala za 20 procenata, a naši prihodi – udvostručili- rekao je Đamel Agaua, globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber. – U narednoj godini, predstavićemo funkcije koje će ubrzati i olakšati grupnu i jedan-na-jedan komunikaciju. U budućnosti, naš cilj ostaje taj da Viber bude prva aplikacija koju će naši korisnici otvoriti kada se probude i putem koje će moći bezbrižno da komuniciraju – bez kompromisa po njihovu bezbednost i privatnost.
U želji da izrazi zahvalnost korisnicima i proslavi svoju godišnjicu, Viber daruje poklone u vrednosti od 7 miliona američkih dolara preko svoje platforme. Korisnici koji zaprate Viberov zvanični čet bot će moći da preuzmu besplatno razne poklone preko platforme – u vidu Viber Out kredita vrednosti od 0.50$ do 3$ ili bilo kog od pet najpopularnijih paketa Viber stikera. To će im dodatno omogućiti da pozovu svoje prijatelje i članove porodice da se i oni pretplate i preuzmu svoje poklone. Zvanični link do Viberovog čet bota je sledeći: VIBER ČET BOT – PROSLAVA SEDME GODIŠNJICE

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
BILLY IDOL U ZAJEČARU 2018. Zaječarska Gitarijada koja će se…