BG online

Estetika

Porodični preparat za negu i prvu pomoć

Eucerin® Aquaphor je višenamenska regenerativna mast – rešenje za brz oporavak suve, ispucale i iritirane kože odraslih i beba. Ova mast klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje površinskog sloja kože, umiruje kožu, štiti je, omekšava i hidrira. Od kad je prvi put predstavljena na američkom tržištu 1925.godine Eucerin® Aquaphor regenerativna mast osvojila je i zadržala visoko mesto na listi omiljenih porodičnih preparata za univerzalnu negu i prvu pomoć. Posebno su joj verne mame, koje su zahvaljujući ovoj kremi rešile problem osipa kod svojih beba.
Nekomedogena, bez parfema, konzervansa i antibakterijski aktivnih supstanci, Eucerin® Aquaphor regenerativna mast umiruje kožu, podstiče obnavljanje njenog površinskog sloja, štiti je, omekšava i hidrira. Nežna prema koži, idealna za lokalizovanu, ciljanu upotrebu, sadrži samo 7 sastojaka među kojima su pantenol, glicerin i bisabolol.
Eucerin® Aquaphor regenerativna mast omekšava veoma suvu i ispucalu kožu, koja se često javlja na stopalima, kolenima i laktovima, pruža zaštitu od spoljnih uticaja i ubrzava oporavak manjih posekotina i blagih opekotina, efikasno umiruje i neguje osetljivu i iritiranu kožu odraslih i beba, rešava problem suve kože ruku i bolnih zanoktica i štiti kožu od esktremnih spoljnih uslova poput hladnoće i vetra, pogodna je za upotrebu i oporavak kože nakon dermatoloških tretmana, poput lasera i hemijskih pilinga.

INFO PLUS: Eucerin® Aquaphor regenerativna mast nije lek. U slučaju oštećene kože i otvorene rane nanosi se nakon formiranja novog, površinskog kožnog tkiva. O tome koliko dugo treba da sačekate posle povrede i lečenja, a pre upotrebe Eucerin® Aquaphor regenerativne masti, raspitajte se kod lekara ili dermatologa.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od 23. do 25. novembra na Zlatiboru će se održati…