fbpx

BG online

Sajam turizma
Vesti

Porodični dan na Adi Ciganliji

Cilj „Pronađi meru – porodičnog dana“ je da podstakne roditelje da pronađu balans između profesionalnog i privatnog života i provode više vremena sa svojim najmlađima, a da ono bude ispunjeno zabavom, fizičkom aktivnošću i radošću.
Roditelji od najranijeg uzrasta treba da uče svoje mališane važnosti fizičke aktivnosti, prevenirajući tako na prvom mestu gojaznost koja ih tokom odrastanja i u starijem dobu može dovesti do ozbiljnih hroničnih oboljenja. Sve što je potrebno za ovo veoma važnu životnu lekciju jesu malo vremena i dobre volje.porodicniDani

Roditelji i deca imaće priliku da 30.jula na Adi Ciganliji od 9h u okviru akcije „Pronađi meru – Porodičnom danu“ zajedno vežbaju, takmiče se i osvoje nagrade, kao i da na zanimljiv i aktivan način saznaju kako sve mogu da provode vreme u prirodi.
Porodično razmrdavanje, fitness za mame/tate i bebe, zajednički fitnes za roditelje i decu, ali i mali podsetnika na omiljena tatine i mamine igra iz detinjstva poput “Arjačkinje barjačkinje”, “Ide maca oko tebe”, bacanje frizbija, “Školice”, preskakanje konopca i lastiša neke su od aktivnosti u kojima će se svi zajedno zabaviti. Za one sa takmičarskim duhom tu su porodična takmičenja u preskaknju konopca, limbo densu, skoku u dalji, trčanju sa balonom između glava i odbojci sa peškirima i vodenim balonima.
„Porodični dan“ je završni događaj u okviru nacionalne kampanje „Pronađi meru“ koju već četiri godine uspešno sprovode studenti medicine okupljeni u Komitetu za međunarodnu saradnju studenata medicine IFMSA–Serbia i članovi Društva dijetetičara-nutricionista Srbije, a uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAKO PREKINUTI SIMBIOZU I OSAMOSTALITI SE? Srećem ljude koji su…
error: