BG online

Roditeljstvo

Vaspitanjem bez nagrade i kazne do dobrog deteta i dobrog đaka

Porodična radionica Milice Novković

Ispuniti roditeljski zadatak nije lako ako nemamo znanje izvornog vaspitanja, odnosno vaspitanja bez kazne i nagrade- kaže profesorka i odličan poznavalac dečije prihologije i porodičnih prilika Milica Novković. Ona ističe da je vreme dresure čoveka štapom i šargarepom prošlo i da je došlo vreme za ljubav u porodici.
Dvoipočasovnu radonicu na temu izvornog vaspitanja bez kazne i bez nagrade prof.Milica Novković održaće 22.12. od 17.30h do 20h u Beogradu. Ova radionica namenjena je porodicama i pojedincima s ciljem da dobiju znanje o Izvornom vaspitanju i praktična uputstva za njegovu primenu. Mame i tate će od Milice Novković naučiti kako da bez potkupljivanja i bez kažnjavanja postaju najbolji roditelji, dok će deca bez dresure štapom i šargarepom izrasti u vredne, poslušne, dobro vaspitane ljude i postati dobri đaci koji vole učenje i knjigu.
Cena radionice je 2.500 din za porodicu (porodična ulaznica),dok je cena za pojedinca 1000 din. Nakon znanja koje steknete na ovoj radionici poželećete da trajno ukinete nagradu i kaznu u odnosima sa najbližima i tako dobijete svoju Bitku ljubavi.

Obavezne prijave na tel 066060820 ili putem mejla: [email protected]

Intervju sa prof. Milicom Novković:

Od nezadovoljnog roditelja do depresivnog deteta

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kolektivni egoizam i emocionalna klima Balkana Hronični nered u društvu…