BG online

Vesti

Popust Wizz Air-a za karte kupljene 1. marta

Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, nudi popust od 20% na sve letove koji se rezervišu 1. marta 2018. Svi ljubitelji putovanja kojima je dosta temperatura u minusu i koji sanjaju o letnjem suncu više ne moraju da sanjare! Uz početnu cenu avionskih karata od 1799 dinara, pravo je vreme da rezervišete let do neke od brojnih sunčanih destinacija u ponudi Wizz Aira, kao što su letovi iz Beograda za Maltu ili Larnaku na Kipru. Karte koje rezervišete danas možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Beograda i Niša koji su u ponudi do 31.maja.
Wizz Air nudi i uslugu fleksibilnog saputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu da rezervišu kartu i prijave ime saputnika tek prilikom čekiranja. Ove karte sa popustom su ponudi samo do 23.59h 1. marta 2018..
Popust od 20% se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Promocija važi 01. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 31. maja 2018.

Cena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U vreme kad se zvanično svaki treći brak završava razvodom,…