BG online

Vesti

Ponesite pionirske marame na koncert dr Neleta Karajlića

DR NELE KARAJLIĆ nakon 23 godine na Tašu 25.maja

Dr Nele Karajlić će 25. maja na stadionu Tašmajdan održati svoj prvi veliki koncert pred beogradskom publikom. Sa svojim novim bendom “Osiromašeni uranijum” izvodiće najveće hitove “Pušenja”, a pridružiće im se i bivši gitarista ovog benda Predrag Kovačević Kovalski.
Nele pred ovaj koncert kaže da ima veću tremu nego na početku karijere, jer puno mladih ljudi koji vole i znaju njegove pesme do sada nisu imali priliku da ga slušaju uživo i da osete neverovatnu energiju njegovog performansa.
-Poslednji koncert pred punim Tašmajdanom sam održao pre 23 godine. Nadam se da će tako biti i u subotu, kada će napokon stići i lepo vreme u Beograd. Ponovo sam počeo da pevam pesme “Pušenja” i sada ne mogu da se zaustavim. “Dan mladosti” je tradicionalno dan radosti za fanove pesama “Pušenja”, kada ćemo svi zajedno sesti u veliki vremeplov i vratiti se u vremena koja su bila mnogo bolja. Stariji neka ponesu pionirske marame, a današnji “pioniri” peškire, jer će biti puno skakanja i znoja” rekao je Nele i najavio da publika može da očekuje neočekivano i još ponešto.
Neletove pesme “Ženi nam se Vukota”, “Gile šampion”, “Nedelja kad je otišo Hase”, “Il si bos il si hadžija”, “Dan Republike”, “Guzonjin sin”, “Fikreta” i mnoge druge su bezvremenski hitovi i podjednako se doživljavaju kao i pre 20 godina.
Koncert počinje u 20h, a Nele će binu prvo ustupiti mladom bendu “Viva Vops” koji repuje u rok i pank ritmu, a potom će Goran Petronijević-Riza sa svojom grupom “Elvis Jr. Kurtovich” na Taš doneti duh novog primitivizma.

Foto: Live production

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ovaj plan ishrane osmislili su lekari kako bi podstakli mršavljenje…