fbpx

BG online

Vesti

Pogledajte trejler filma DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI

Akciona komedija DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI (JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN)
prikazuje se u bioskopima od 20. septembra 2018. godine. Kako je posle sajber napada identitet svih aktivnih tajnih agenata Velike Britanije otkriven, Džoni Ingliš je primoran da se povuče iz penzije i pronađe hakera odgovornog za ovaj događaj. Džoni je poslednja nada i slamka spasa Tajne službe. Kao čovek sa malo veština i čudnih metoda, Ingliš će morati da savlada izazove i prepreke koje pred njega postavlja moderna tehnologija i da uspešno okonča misiju. Ovaj film je treći nastavak komičnog serijala u kome Rouan Atkinson reprizira ulogu omiljenog, slučajnog, tajnog agenta.

Poslednja nada tajne službe

Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Džonija Ingliša kao poslednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Džoniju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspešna. Glavni glumac je o svom liku izjavio:
-Zadatak Džonija Ingliša u ovom filmu je da realizuje mnogo novih ideja i da ostane isti kao i pre tj. da veruje da je mnogo bolji špijun nego što zaista jeste.
O saradnji sa glumcem Benom Milerom koji tumači lik njegovog pomoćnika Baua, Rouan Atkinson je izjavio:
-Postoji samo nekoliko glumaca sa kojima sam ostvario odličnu saradnju stvarajući komedije. Toni Robinson koji igra Boldrika u seriji “Crni Guja” je definitivno jedan od njih. Jako sličan odnos izgradio sam sa Benom Milerom u ovom filmu i mislim da se zaista odlično dopunjujemo.

Trejler filma možete pogedati ovde:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Cannabis&Donkey Milk touch sapun sadrži ulje konoplje, ricinus, kokos, žuti…
error: