fbpx

BG online

Vesti

Podržite sebe i sopstvene ideje

ZNANJE I TALENAT SU NAJVREDNIJI RESURSI

U vreme kad se preispituju vrednosti i ustaljena pravila načina i stila života prvi korak ka promeni je okretanje sebi i pogled u lične potrebe, ambicije i želje- ko smo, šta smo, šta želimo…?
Ključni trenutak ka promeni je spoznaja da će naše želje i ono što smo otkrili o sebi biti realizovano isključivo ako se lično angažujemo Preduzetništvo i pokretanje samostalnog posla je često posledica našeg samoposmatranja i spoznaja o tome ko smo, šta smo i koliko možemo.nemaGranice
Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije, prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mestu preduzetnika i svih zainteresovanih za pokretanje posla.
Na trećem događaju Networking Day – Poslovni susreti, koji će se održati 30. marta u restoranu Novak sa temom “Znanje nema granice” govoriće: Goran Stevanović, direktor i jedan od osnivača PSTecha, jedne od najprestižnijih IT kompanija s najbržim rastom u Srbiji i regionu, Saša Milovančević, osnivač i CEO kompanije Aqos Technologies koja se bavi dizajnom i izradom sportskih automobila,Tijana Manitašević, član tima startup projekta Strawberry i Lazar Erić, predstavnik mladih snaga srpskog preduzetništva, osnivač Enovativ-a i pokretač projekta Teillorke.
Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju i ovom prilikom umrežiće se i povezati mikro, mali i veliki preduzetnici, menadžeri, zainteresovani za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili proširenje kruga poslovnih poznanstava.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OSLOBODITE POTISNUTE EMOCIJE I MUDROST KOJU ČUVA SVAKO TELO Unutrašnje…
error: