fbpx

BG online

Vesti

Podrška roditeljskoj telefonskoj liniji

FER PLEJ BASKET TURNIR UNICEF-a

UNICEF Srbija organizovaće tradicionalni Fer plej turnir u basketu u nedelju 11. septembra od 11 do 18h na košarkaškim terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu gde će se nadmetati 24 ekipe, a ulaz je slobodan za sve građane.unicefturnir
Sredstva prikupljena od turnira UNICEF će preusmeriti za podršku radu besplatne Roditeljske telefonske linije (0800 007 000) koja roditeljima obezbeđuje stručnu pomoć u prevazilaženju svakodnevnih problema tokom odrastanja njihove dece. Linija trenutno radi od 17 do 20h svakoga dana, a da bi proradila punim kapacitetom potrebne su nove donacije.
Ovogodišnji turnir inspirisan je uspehom naše košarkaške reprezentacije na Olimpijadi u Riju, koju je predvodio nacionalni ambasador UNICEF-a Aleksandar Đorđević i posvećen je promovisanju vrednosti sporta, košarke, fer pleja, timskog duha, saradnje i zajedništva za pomaganje onima kojima je pomoć potrebna.
Na ovom Fer plej turniru učestvovaće predstavnici kompanija Actavis Zdravlje, Atlantic Grupa, Coca-Cola HBC, Color Press Grupa, Endava, Eurobank, Gorenje, L’Oreal, Manpower, NLB banka, Nordeus, Roda, Saga, Siemens, TeleGroup, Telekom, UniCredit Bank, Vip mobile i Wiener Stadtische.
UNICEF ove godine obeležava 70 godina postojanja i rada u svetu. Fer plej turnir je jedan od događaja kojim se obeležava godišnjica, jer sport ujedinjuje ljude i narode širom sveta, stvara veze između njih i podseća ih na važnost solidarnosti, tolerancije, timskog duha i dobre saradnje.
UNICEF u Srbiji zahvaljuje se partnerima koji su pružili podršku u organizaciji turnira i ekipama koje učestvuju, jer su svi oni deo tima koji čini dobre stvari za našu decu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U okviru kampanje BE MORE HUMAN, održaće se 18. septembra…
error: