BG online

Vesti

Plazma KIDS – keksići sa likovima junaka Patrolnih šapa

PLAZMA KIDS keksići su novitet iz Bambija i dolaze nam u kreativnom i zabavnom pakovanju uz likove iz crtanog serijala Patrolne šape. Prepoznatljiv Plazma ukus u novom obliku, sada možete pronaći uz omiljene junake Patrolnih šapa i to u tri praktična pakovanja: Plazma KIDS keksići (75g), Plazma KIDS keksići polupreliveni mlečnom čokoladom (80g) i Plazma KIDS Mleveni čoko keksići (250g).
-U želji da spojimo omiljeni dečiji keks sa likovima iz popularnog crtaća koji klinci obožavaju, rešili smo da svoje najmlađe potrošače obradujemo proširenjem Plazma portfolija. Plazma KIDS keksići su zadržali prepoznatljiv Plazma ukus, ali smo recepturu dodatno obogatili vitaminima i mineralima za srećno detinjstvo- kaže Marija Rakić, brand menadžerka u kompaniji Bambi.
U druženju koje je brend Plazma kompanije Bambi organizovao, najmlađi su imali priliku da uživaju u multifunkcionalnoj igraonioci i ostalim sadržajima koje je Plazma tim priredio za ovo druženje, kao i da se upoznaju sa novim kombinacijama ukusa jedne od omiljenih dečijih poslastica.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Telo će nas uvek odati Odluka da ne bude deo…