fbpx

BG online

Vesti

Platite kafu stihovima

U kalendaru Julius Meinl kompanije 21. mart je tradicionalno dan posvećen poeziji, emocijama, druženju i dobroj kafi. I ove godine povodom Svetskog dana poezije, vodeća bečka kompanija za preradu kafe organizovala je omiljenu globalnu akciju: “Platite kafu stihom”.
Akcija je sprovedena u preko 45 zemalja sveta, a podržao je Tom Odell, poznati muzičar i tekstopisac i Julius Meinl ambasador. Ljubitelji espressa su na Svetski dan poezije dobili priliku da svoj omiljeni napitak plate na jedinstven način – stihom!
Učesnici kampanje imali su šansu da, pored kafe, osvoje putovanje u Glazgov na koncert Tom Odell-a, koji će se održati u julu mesecu ove godine, a koji će ujedno biti i njihov domaćin.
Ovaj datum za Julius Meinl kompaniju predstavlja važan dan u godini kada se ujedinjuju svi zaposleni kako bi proslavili radost života u trenutku, podelili emocije i pretočili ih u poeziju. Julius Meinl je inspirisao nas i nadahnuo da inspirišemo druge. Tako je kampanja “Platite kafu stihom” u Srbiji prošle godine dobila i humanitarni karakter, pa je ove godine nastavljena u istom duhu. Njoj su se, pored kompanije Julius Meinl, pridružili i ugostitelji preko 50 lokala u kojima je realizovana ova akcija, odričući se tom prilikom prihoda od kafe koje su poslužili svojim gostima.
“Prošle godine donirano je 500.000 dinara Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – Nurdor i Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, dok smo ove godine uspeli da odemo korak dalje i obezbedimo 1.000.000 dinara za ginekološko – akušersku kliniku “Narodni front”. Na ovaj način, želeli smo da podstaknemo podizanje kvaliteta zdravstvene zaštite, kao i da našim mamama i bebama pružimo što bolje uslove i negu. Ponosan sam što su našu ideju prepoznali građani i ugostitelji širom Srbije i što se donacija ove godine čak duplo uvećala. Verujemo da će ih poezija još inspirisati i da ćemo njihovu podršku dobiti u znatno većem broju i u godinama koje slede. Neka svaka šoljica Julius Meinl kafe stigne do srca naših korisnika i bude podsticaj za neko dobro delo.” – rekao je Goran Javorac, izvršni direktor kompanije Julius Meinl.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Put ka nezadovoljstvu i frustraciji Ponekad na psihoterapiju dođu osobe…
error: