fbpx

BG online

Vesti

Piling u stiku za negu usana

Zbogom ispucale usne

Novi Labello Caring Scrub balsam u dve razigrane varijante savršen je za negu usana u pokretu i čini ih baršunasto mekim. Lepe usne deluju privlačno svima, ali zahtevaju dodatnu negu.
Efikasan i praktičan proizvod za negu usana koji možemo da koristimo svuda i u svakom trenutku, novi Labello Caring Scrubs čini usne super mekanim. Nežne čestice pilinga uklanjaju izumrle ćelije, ali ne iritiraju kožu. Ove čestice se jednostavno rastvaraju kada razmažete usne, bez brisanja ili ispiranja.
Novi Labello Caring Scrub balsami su prvi Labello pilinzi za usne u stiku za negu usana. Sadrže prirodne čestice pilinga od kukuruznog skroba. Ove čestice su veoma nežne prema koži u poređenju sa sastojcima običnog pilinga, kao što je šećer koji sadrže proizvodi drugih brendova. Ono što je najbolje u vezi sa ovim balsamom: nema brisanja. Razmazivanjem usana čestice se rastvaraju i čine usne svilenkasto glatkim i negovanim. Osetite Labello negu!
Labello za piling usana je dostupan u dve arome – aloe vere i ulje šipka, a mogu se koristiti i kao prajmer za nanošenje ruža.
Stik ima praktično pakovanje neobične teksture za lakše pronalaženje u torbi!

ZBOGOM ISPUCALE USNE!

Piling uklanja izumrle ćelije i ispucali sloj kože, pospešuje cirkulaciju krvi i ističe prirodnu boju usana. Piling može da se koristi kao priprema za negu usana jer omogućava bolje upijanje aktivnih negujućih sastojaka i masira kožu usana. Rezultat je svilenkasto meka koža i prirodna ružičasta boja usana.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako kraj postaje novi početak? Sreli smo se ispred lifta.…
error: