BG online

restorani & barovi

Neodoljiv ukus italijanskih specijaliteta u piceriji “Andiamo”

Na samo nekoliko koraka od najpoznatijeg zemunskog šetališta, ušuškana u mir prelepog Dunava, svojim šarmom i ponudom italijanskih specijaliteta, ali i izuzetnim gostoprimstvom i autentičnošću picerija Andiamo dočekuje sa osmehom sve one koji uživaju u hrskavim, ali i sočnim picama i neodoljivim pastama.
Ambijent ovog restorana predstavlja spoj tradicionalnog i urbanog, što gostima pruža toplu i opuštenu atmosferu. Dok čekaju svoju porudžbinu i uživaju u toplim i hladnim napicima, sa zidova ove picerije im se osmehuju slike na kojima su ispisane različite afirmacije koje nedvosmisleno poručuju da se treba uvek mnogo osmehivati i uživati u životu.
Ono što izdvaja ponudu Andiamo picerije u odnosu na slične restorane je činjenica da se ovde čuveni italijanski specijaliteti pripremaju na autentičan način.
“Testo, pelat i kvalitetan sir su osnovni sastojci dobre pizze”- otkriva glavni kuvar Andiama i dodaje da kod njih pizza nema prazne ivice, da je u potpunosti prekrivena pelatom koji se u ovom restoranu priprema po posebnoj recepturi.
Umesto origana koji ima vrlo intenzivan ukus i miris, u Andiamu se najčešće koristi bosiljak, a jedan od omiljenih sastojaka koji se nalazi u mnogim specijalitetima je sušeni paradajz. Egzotični ukus pizzi vegetarijani u Andiamu daju suve šljive koje se nalaze na njoj pored ostalih kvalitetnih sastojaka i naravno- bosiljka.
U Andiamu je u ponudi 10 vrsta pizza za koje se koriste najkvalitetniji sastojci koji svakoj od njih daju specifičan ukus. Šef kuhinje Andiama nam je otkrio da kad sami pripremate pizzu kod kuće posebno vodite računa o postupku pečenja ovog italijanskog specijaliteta. Kad je pizza polupečena tek se tad na nju dodaju parmezan ili pršuta. Ako se odlučite za dodatak šljiva pizzi vegetarijani stavićete ih pred kraj pečenja kako se ne bi isušile, već pustile svoj ukus u testo.
Osvežavajuće Cezar salata i Šef salata u Andiamu su gostima na listi omiljenih specijaliteta, a dresing je ono što ih čini dodatno atraktivnim. Na Cezar salatu se ovde stavlja preliv od pavlake i jogurta umesto (intenzivnog ukusa majoneza), dok se za Šef salatu koja se priprema sa junetinom koristi preliv od senfa, meda i vorčester sosa.
Focaccia se u Andiamu takođe priprema po posebnoj i originalnoj recepturi, pa tako možete poručiti focaccia-u sa pečenicom, rukolom i čeri paradajzom. Fantastična pasta Siciliana se priprema bez sosa sa maslinovim uljem, maslinama, prsutom i susenim paradajzom i takođe je veoma popularna među gostima Andiama koji ovaj restoran biraju za izlaske, druženja, privatne i poslovne sastanke.

Adresa:
Kej oslobodjenja 27
Zemun
telefon: 065 6097872
office@andiamo.rs
http://andiamo.rs
Facebook: www.facebook.com/pg/AndiamoFoodandbar

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Razgovori bez cenzure Ova knjiga ima status ženskog priručnika za…