fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Hormonalni balans, dobar san i bolji imunitet uz pomoć prirode

Stres, neispavanost, loša ishrana, duvanski dim, alkohol, manjak aktivnosti i kontaminirana životna sredina dovode do stanja u kojem se nalazi savremeni čovek. Peruanska maka je čudesna biljka koja doprinosi regulisanju rada žlezda, hormonske ravnoteže, obnove imuniteta, poboljšanja celokupnog zdravlja i harmonije življenja.

Hormonska (ne)ravnoteža

Peruanska Maka povećava fizičku izdržljivost i energiju, otklanja hronična stanja umora i stresa, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, umanjuje simptome PMS-a i menopauze (valunzi, noćno preznojavanje, suvoću vagine, promene raspoloženja i depresija). Efikasno ublažava simptome poremećaja u radu štitne žlezde, kod anemije, endometrioze, raznih cisti, osteoporoze i fibromialgije. Ova biljka stabilizuje nivoe testosterona i estrogena, povećava plodnost i libido oba pola, broj i pokretljivost spermatozoida i odličan je afrodizijak. Sportistima donosi brz i trajan rezultat u vidu čvršće mišićne mase, veće izdržljivosti i brzog oporavka od treninga, a generalno doprinosi bržoj i boljoj regeneraciji kože, kose, kao i celokupnog organizma.

ZAŠTO GELATINIZOVANA A NE SIROVA MAKA?

Sirove skrobne namirnice nisu svarljive, pa samim tim dejstvo gelatinizovane make je mnogo izraženije. Jedna kutija proizvoda Nuestra Maca u kojem se nalazi gelatinizovana peruanska Maka menja 3 do 5 pakovanja sirove Make. Proizvodi Nuestra Maka dolaze direktno od proizvođača, izuzetnog su kvaliteta i kao takvi jedinstveni na svetskom tržištu.
Svež plod make brenda Nuestra Maka se suši potpuno prirodno, na suncu i nakon procesa gelatinizacije ova organska i jedinstvena maka dospeva u praktično pakovanje koje sadrži 30 kesica od po 5 grama što je preporučena dnevna doza.

Maka se u Andima uzgaja preko 4000 godina. Crvena Maka je oduvek bila ženski izbor, crna pretežno muški, a žuta maka izbor dece i starijih.

Kako konzumirati Maku?

Osobe koje prvi put piju Maku, ne bi trebalo da prekorače dnevnu dozu od 2,5 grama tokom prve nedelje upotrebe, kako bi se izbegle moguće smetnje u probavi. Nakon toga može se preći na preporučenu dozu. Idealno je konzumirati Nuestra Maku rastvorenu u smutiju, šejku, mleku, soku, ili vodi. Neophodno je promešati tečnost 1 minut ili kratko blendirati kako bi se prah rastvorio, potom popiti pripremljeni napitak nakon doručka, pred trening, učenje ili povišenu fizičku ili mentalnu aktivnost. Na svaka dva meseca preporuka je da se napravi pauza od dve medelje u konzumiranju make kako bi dala najbolje rezultate ili se smanji unos na 4,5 dana u nedelji.

Maka za oba pola, decu i starije

Nuestra Maca Blend (mešavina) nastao je prirodno dobijenom mešavinom 6 sorti peruanske Make, što omogućava celokupan spektar njenog blagotvornog dejstva za oba pola i sve uzraste. Neguje endokrini sistem i optimalizuje rad svih žlezda, podiže imunitet, energetski nivo i fizičku izdržljivost, povećava libido, seksualni potencijal i plodnost oba pola, pospešuje pravilan fizički i mentalni razvoj dece, okrepljuje organizam, reguliše metabolizam, podmlađuje kožu i kosu, pospešuje rad mozga i memorije, umanjuje stres i prirodan je antidepresiv.

Maka za žene

Crvena Nuestra Maka je pravi saveznik žena jer ovaj eko tip peruanskog korena ženama pruža hormonalni balans, podiže imunitet, nivo energije i vitalnosti. Otklanja brojne posledice PMS-a, utiče na regularnost ženskog perioda i dobro raspoloženje, ublažava simptome bolesti hashimoto, endometrioze i policističnih jajnika, podstiče libido i idealno stanje za začeće ploda, ubrzava metabolizam, stabilizuje lučenje TSH, estrogena i nivo glukoze u krvi, reguliše rad štitne žlezde, minimalizuje posledice menopauze, čisti lice od akni i pomaže bržu i bolju regeneraciju kože, kose i noktiju. Podstiče pravilnu sintezu gvožđa, magnezijuma i kalcijuma, pomaže u lečenju anemije.

Maka za muškarce

Crnu Nuestra Maku koriste pretežno muškarci ali je mogu piti i žene, posebno ako je akcenat na poboljšanju mentalne i fizičke sposobnosti. Ne preporučuje se mlađima od 18. godina. Ona pospešuje memoriju, koncentraciju i efikasnost učenja i telesnu inteligenciju. Najefikasniji je eko tip po pitanju podizanja nivoa imuniteta, potencije, seksualne želje i plodnosti kod muškaraca. Efektno stabilizuje nivoe testosterona, hormona rasta, TSH, holesterola i glukoze u krvi. Velika prednost crne Make je to što doprinosi osećaju zadovoljstva i ispunjenosti. Crni koren je omiljen u profesionalnom sportu i među poznatim ličnostima širom sveta. Apsolutni je pobednik u koncentraciji Makaena, ubedljivo najskuplja sorta i najteža za uzgoj.

Protiv neplodnosti

Maka je u svetu omiljena među ženama. U andskom narodu Quechua je vekovima sastavni deo njihove ishrane. Kod njihovih žena se ne javljaju problemi kao što su nestabilni menstrualni ciklusi (prerana, prekasna, prekratka ili preduga menstruacija), komplikacije pre, tokom i nakon ženskog perioda. Njihov period nije praćen glavoboljom, bezvoljnošću, promenljivim raspoloženjem, depresijom, bolovima u stomaku, otocima, nerealno obimnim ili predugim odlivima. Žene u Andima, zahvaljujući svakodnevnoj konzumaciji Make, sa lakoćom ostaju u drugom stanju, neplodnost je njima velika nepoznanica, vrlo kasno i bez negativnih posledica ulaze u menopauzu i seksualno su aktivne do poznih godina.

Za dobar san

Dobar kvalitet sna je ključ zdravog života, a po istraživanjima u skandinavskim zemljama, peruanska Maka osetno balansira rad metaboličkih i drugih procesa, ublažava različita stresna stanja i omogućava visok kvalitet regeneracije organizma tokom sna. Iz tog razloga, ona je u Holandiji i skandinavskim zemljama uveliko dobila epitet “najvećeg prijatelja žena”.
Proizvodi Nuestra Maca su u ponudi u praktičnom pakovanju gelatinizovane Crvene, Crne i Blend Make. U svakoj kutiji Nuestra Make nalazi se 30 kesica.

Proizvode Nuestra Maca možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
Cena MAKE BLEND je 1540 dinara + troškovi dostave
Cena CRVENE MAKE  je 1890 dinara + troškovi dostave
Cena CRNE MAKE  je 2360 dinara + troškovi dostave
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ne možemo kontrolisati ono što ćemo sanjati Poslednjih godina imam…
  error: