BG online

Vesti

Partibrejkersi nakon tri godine pred beogradskom publikom

Kontakt će se po treći put održati u Beogradu od 20-23. marta 2019. Koncertni deo Kontakta 20. marta u klubu Subbeerni centar otvara hrvatski psihodelik punk bend – M.O.R.T. i ruski sastav ПАСОШ (čiji je frontmen Beograđnin Petar Martić), a u klubu Elektropionir nastupiće bendovi The Trigger (beogradska petorka koja je privukla pažnju internacionalnih izdavača zahvaljujući svom izdanju na engleskom jeziku, a koji će premijerno izvesti ovom prilikom u Elektropioniru) i bendovi S.U.S i Moreuz.
Drugog dana Kontakta, u četvrtak 21. marta u klubu Subbeerni centar nastupa poznati američki muzičar Jon Spencer sa pratećim bendom The Hitmakers, sa kojim izvodi svoje najveće hitove. Beogradska publika već je imala priliku da ga sluša u okviru njegovog poznatog sastava Jon Spencer Blues Explosion.
Tokom Kontakta, u Beogradu gostuje projekat Rijeka 2020 evropska prestonica kulture, za koji je osmišljen poseban umetnički program na nekoliko beogradskih lokacija, a u klubu Elektropionir, u sklopu Kontakta predstaviće se koncertom kultne riječke grupe FIT.
Trećeg dana Kontakta, u petak, 22. marta, zvezde muzilkog programa su Partibrejkers u Hali sportova, „Ranko Žeravica“, koji posle tri godine ponovo sviraju za beogradsku publiku. Osim njih, zvezde tog dana su i jedan od najpopularnijih domaćih bendova Irie FM u klubu Subbeerni centar, Stereo Banana i Helem Nejse u Elektropioniru.
Poslednjeg dana Kontakta, u subotu, 23.marta glavni muzički program održava se u Hali Sportova „Ranko Žeravica”, kada nastupaju poznati beogradski bendovi Eyesburn, Goblini, Zoster, dok nas u klubu Subbeerni centar očekuje nastup hrvatskog satava Urban&4. U klubu Elektropionir poslednje večeri Kontakta nastupa bend Stray Dogg, koji će pored poznatih hitova, svirati pesme sa hvaljenog albuma „Look At The Moon”.

Foto: Romana Slačala

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ovo lagano prolećno jelo dopašće vam se sigurno. Dijetalno, a…
error: