BG online

Vesti

Parni Valjak slavi 40. rođendan u Beogradu

DVA LICA LJUBAVI

Povodom obeležavanja 40 godina karijere i 20 godina od legendarnog koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, Parni Valjak priprema veliki spektakl u Beogradu 27. i 28. Novembra.
Tog davnog 29.11.1975. u beogradskoj Hali sportova Parni Valjak je održao prvi koncertni nastup u svojoj karijeri koju je obeležio veliki broj neprolaznih hitova i stotine vrhunskih koncerata. S obzirom na to da se ove godine navršava još jedan izuzetno značajan jubilej za Parni Valjak – 20 godina od prvog legendarnog koncerta “Bez struje – Live in ZKM“, svi ljubitelji i poštovaoci benda će imati jedinstvenu priliku da uživaju u obe koncertne verzije, koje su obeležile karijeru ovog velikog benda i to 27. novembra u Sava Centru – koncert Bez struje i sutradan 28.11. na mestu gde je sve i počelo u Hali sportova – koncert Elektrika, a sve zajedno pod nazivom “Oba lica ljubavi”.
„Oba lica ljubavi“, odnosno dva produkcijski potpuno različita nastupa, potvrdiće činjenicu da u godini kada slavi 40 godina karijere, Parni Valjak zvuči bolje neko ikada. Energija i emocija koju ovi velikani emituju sa bine, sa ili bez struje, i posle četiri decenije je na vrhunskom nivou. Akustična verzija koncerta u Sava centru biće idealna prilika za najiskrenije fanove Parnog Valjka da u intimnijoj atmosferi uživaju u svim najvećim hitovima benda poput „Jesen u meni”, „Godine prolaze“, „Sve još miriše na nju“, “Dođi”, “Ljubavna”…. dok je drugi koncert u Hali sportova, namenjen ljubiteljima moćnog zvuka električnih gitara.
Tim povodom Aki, Hus i bend svojoj publici su poručili:
-Iako ovako nešto niko nikada nije uradio i mada već sada imamo laganu, ali slatku tremu, jedva čekamo te koncerte. Našim fanovima i svim prijateljima obećavamo sjajne koncerte, ali budite oprezni. Odlučili smo da bude samo po jedan koncert, što znači da nema reprize kao 2012. kada smo imali 5 rasprodatih koncerata u Sava Centru, pa svi koji žele da slave sa nama, neka požure.
Parni Valjak je bend koji zvuči bolje neko ikad, a i dan danas u svojoj prostoriji za vežbanje članovi benda provode 4-5 sati svakog dana.

POGLEDAJTE NAJAVU PARNOG VALJKA ZA BEOGRADSKE KONCERTE:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
VEČE POEZIJE, EMOCIJA I USPOMENA U znak sećanja na Arsena…