BG online

News

Dokaz da se slabi muškarci plaše jakih žena (“Ovo malo istine” Mirjana Antonović)

“Borba za ljubav, zastitu, za oslonac u životu, za potomstvo Mirjanu je koštalo mnogo, najviše ljubavi… Žena-dokaz pokazala je da se slabi muškarci boje jakih žena, a da se uz slabije žene osečaju sigurni i jaki… Dokaz je da za ljubav dece i pravde možeš i moraš imati snagu lavice koja te vodi kroz život. Ova knjiga je brutalna i surova istina koju je teško samom sebi, a pogotovo drugima priznati, ali je Mirjana ipak sjajno i istinito ispisala, iz svoje duše i svojim rečima…”- ovako je pevačica Lepa Brena opisala knjigu jedne od svojih najboljih prijateljica Mirjane Antonović  „Ovo malo istine“.
Mirjana je ovom autobiografskom knjigom želela da ispriča sve ono što je tišti kao majku i ženu, budući da je godinama svedočila neverovatnim trilerima koje samo život može da režira. Javnosti je Mirjana postala poznata nakon što je javno progovorila o svojoj nekadašnjoj vezi sa pevačem Miroslavom Ilićem sa kojim, kako kaže, ima sina Devina kojeg on ne želi da prizna.
Boreći se za pravdu, istinu i ljubav ona je ispisala dirljivu i hrabru ispovest.
„Prsten smo birali zajedno. Oboje smo se složili za jedan mali koji je imao plavi kamen  na sredini i dva dijamantska štrasa sa strane koja su ga pratila. Taj plavi kamen je imao boju Miroslavljevih očiju. U to vreme sam imala pozamašnu kolekciju raznog prstenja sa draguljma koji su bili mnogo veći od tog malog prstena koji smo odabrali, ali nijedan nije imao vrednost novog- vereničkog. Nakon posete zlatari hodali smo ulicama, a ja sam gledala u prsten. Da me  Miroslav nije  držao za ruku ugrozila bih sopstvenu bezbednost i bezbednost ostalih ljudi u saobraćaju tog toplog sidnejskog dana…“ (odlomak iz knjige „Ovo malo istine“ Mirjane Antonović.

Knjigu „Ovo malo istine“ možete poručiti putem telefona 066/060-820 ili porudžbenice:

Cena knjige 700 dinara + PTT troškovi

Isporuka na teritoriji SrbijeOstavite komentar

Odgovorite

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
Na vrh
PROČITAJTE I OVO:
PROČITAJTE I OVO:
U okviru svetske "57th & 9th" turneje koja je počela…