BG online

Sajam tehnike
Vesti

Osvojite putovanje na Sajmu turizma

Posetioci Sajma turizma 2019. i kupi kartu može da očekuje putovanje na poklon! Pripremljeno je sedam poklon aranžmana za letovanja u Grčkoj (Lefkada, Krf, Skiatos, Kefalonija i Tasos) ili uskršnja poseta Zlatnom Pragu za posetioce Beogradskog sajma i Sajma turizma koji se angažuju kroz dve kampanje (Instagram i Facebook).
Kampanje traju od 21. do 24. februara i važe za sve koji kupe ulaznicu.
Instagram kampanja traje četiri dana i predviđa dva poklon putovanja. Od 21. februara u 10:00h do 24. februara u 18:00h potrebno je da postavite na Instagram fotografije sa određenih lokacija na sajmu koje treba da pronađete. Navedene lokacije predstavljaju postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019. Post sa najviše “lajkova” omogućiće da otputujete na neku od destinacija, a sa jednog Instagram naloga moguće je postaviti jednu fotografiju.Dobitnici poklon putovanja biće proglašeni u ponedeljak, 25. februara na sajtu Beogradskog sajma.
Procedura za učestvovanje u instagram kampanji je sledeća:
1. Zapratite profil @beogradski_sajam
2. Tagujte svoju fotografiju sa @beogradski_sajam
3. Postavite #sajamturizma2019
Facebook kampanja (traje četiri dana i predviđa četiri poklon putovanja) je zamišljena tako da je sa jednog Fejsbuk naloga svakog dana od 10:00h do 09:59h narednog dana i u predviđen prostor za to na profilu Beogradski sajam sajam turizma, postaviti po jednu fotografiju sa lokacije na kojoj je postavljen 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019. Fotografija koja dobije najviše lajkova do 09:59h sledećeg dana dobija neka od poklon putovanja.
Procedura za učestvovanje u Fejsbuk kampanji:
1. Lajkujte stranicu Beogradski sajam – sajam turizma
2. Postaviti fotografiju u postu sa 3d Hashtag sa određene lokacije
Dodatno putovanje:
Trippin Srbija održaće u petak 22. februara prezentaciju “Storytelling u Srbiji – zašto priča prodaje, a ne činjenice”, u hali 1a od 18.00 do 19.00 časova. Na prezentaciji će biti reči o pojedinim destinacijama u Srbiji, a na kraju izlaganja će neko od prisutnih imati priliku da ponovi deo prezentacije i osvoji poklon putovanje.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Otvorenost i fleksibilnost su najveći prijatelji na putu ostvarivanja ciljeva…