BG online

Vesti

Orthodox Celts pripremaju uzbudljiv i emotivan koncert

Putovanje u Irsku u aprilu

Najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu se nastavlja. Grupa Orthodox Celts već 26 godina zaredom ima samostalni koncert 17. marta. I ove godine će Dan Svetog Patrika obeležiti velikim koncertom u Domu omladine Beograda.


-Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Posle četvrt veka idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana. I u toku tog iščekivanja, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine, u prostoru koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa. Da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert-kaže Aca Seltics.
“Kelti” su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album “Many Mouths Shut” su objavili prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kako nam pisanje može pomoći? Radionica kreativnog pisanja mlade autorke…