BG online

SPA&WELLNESS

Opuštanje u SPA centru kao stil života

Wellness&SPA centar hotela MujEn Lux

Savremen i brz način života doprineo je tome da su SPA centri postali sve popularnija mesta za relaksaciju koja je pre svega potrebna ljudima koji su izloženi stresu. Wellness & SPA je postao sastavni deo kulture življenja.
Wellness & Spa centar hotela MujEn Lux na Kopaoniku je uređen u orijentalnom stilu i u njemu je sve podređeno relaksaciji, opuštanju i odmoru od svakodnevnog stresa. U ovoj nesvakidašnjoj oazi mira, posetioci imaju priliku da poboljšaju kvalitet svog života i vratite fizičku formu.
U Wellness&SPA centru hotela MujEn Lux nalaze se: tursko kupatilo (hamam) koje je u osmanskom carstvu bilo važan deo turske kulture. U životu savremenog čoveka hamam je savršen izbor za relaksaciju nakon stresnog dana, za pročišćavanje organizma i blistavost kože, slana soba ima blagotvorno dejstvo mikroklime prirodne slane pećine, infracrvena sauna pored toga što relaksira, istovremeno i redukuje stres, otklanja napetost i u mišićima, finska sauna ima opuštajuće i lekovito dejstvo na kožu i telo, ali i doprinosi boljoj otpornosti organizma, tepidarium (tople keramičke klupe) sa grejnim anatomski oblikovanim kamenim ležajevima koji blagovremeno deluju na napetost leđa, đakuzi kade vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema, ublažavaju bol u leđima i omogućavaju dubok i kvaitetan san, zatvoreni bazen opremljen je turbo džetom koji je pogodan za plivanje uz otpor i savladavanje snage vode kao i za opuštanje i masažu.
Spoljni bazen je dostupan kako gostima apartmana i hotela MujEn lux, tako i ostalim posetiocima Kopaonika koji tokom letnjih meseci traže spas od gradskih vrućina na planini. Sa bazena se pruža divan pogled na prelepe obronke planine Kopaonik.
Gostima MujEn lux-a na raspolaganju je i veliki izbor masaža koje su mnogima omiljen način opuštanja. Masaža istovremeno i širi krvne sudove, doprinosi bržem metabolizmu, pospešuje izbacivanje štetnih metaboličkih produkata iz organizma, smanjuje bol, deluje pozitivno na unutrašnje organe. U Wellness&SPA centru MujEn Lux-a u ponudi su sportska, relax, anticelulit, antistres i terapeutska masaža.

Terapija ribicama (FISH SPA)

Jedna od atrakcija MujEn Lux- a je FISH SPA, u svetu sve popularnija metoda pilinga kože koju izvodi specijalna vrsta ribe koja se hrani izumrlim ćelijama kože ljudi. Prirodna staništa tih riba su termalne (tople) reke turske pokrajine Anadolije, kao i reke Tigar, Eufrat i Jordan. Terapijske sposobnosti ovih riba su da poboljšaju karakteristike kože. Ove ribice nemaju zube, ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka što kožu čini nežnijom, lepšom i zdravijom.

Više o hotelu na: www.mujenlux.com
MujEn Lux Kopaonik Vikend naselje bb
mail: [email protected]
Recepcija: +381 64 8697 815

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U organizaciji “Tehran International Trading & Exhibition Corporation” održan je…