fbpx

BG online

Vesti

Opraštanje može promeniti vas i vaš život

Drugi Međunarodni dan praštanja biće obeležen 18. septembra 2020. godine u Beogradu u organizaciji BGonline-a i life coach-a Ane Nadeždić koja je diplomirala u Međunarodnoj školi opraštanja Daniela Lumere.
Međunarodni dan oproštanja je pokrenula API (Association Pardon International) u saradnji sa nekoliko udruženja (Holoenergetika, radikalni oproštaj, Međunarodna škola oproštenja) i do sad je održano više od 130 događaja u 20 zemalja tokom kojih je predstavljeno oko 10 različitih pristupa opraštanju.

Oprosti, seti se ko si

Prošle godine je obeležavanju Svetskog dana opraštanja u Beogradu je prisustvovalo više od 100 ljudi, a ovaj događaj su zabeležili i brojni mediji. Tom prilikom Ana Nadeždić je posetioce provela kroz moćan proces opraštanja i otkrila im u kom pravcu će se njihov život promeniti ako oproste sebi i drugima, a posebno emotivan trenutak je bila iskrena ispovest njene majke Ruške Jakić.
-Ove godine očekujem još više posetilaca Međunarodnog dana opraštanja budući da prolazimo kroz period koji je doneo dosta nesigurnosti, pitanja, bola i straha. Opraštanje će vam dati mogućnost da pronađete pozitivnu poruku koju teški trenuci donose, da se okrenete sebi i pravim duhovnim vrednostima i krenete stazom autentične sreće koja će vas dovesti do ostvarenja vaših želja i snova- kaže Ana Nadeždić.

Moćna energija

Međunarodni dan opraštanja u Beogradu će biti obeležen dvosatnim večernjim predavanjem pod nazivom „Oprosti, Seti Se Ko Si, Ostvari Svoje Snove“.
-Polaznici ovog dvosatnog predavanja imaće priliku da nauče i iskuse svoje autentično, unutrašnje biće, da nauče kako misli i emocije deluju na ostvarenje snova i koja je uloga opraštanja u ostvarenju srećnog i ispunjenog života. Opraštanje je veoma moćna energija koju sam uspešno primenila sa stotinama ljudi koji su prošli kroz obuku koja se bazira na metodi Seti Se Ko Si.

Klijenti koji rade i koji su radili sa mnom iskusili su uspostavljanje harmoničnog odnosa sa svojim porodicama, poboljšanje zdravstvenog stanja, ispunjenost u poslu i bolju finansijsku situaciju- otkriva Ana Nadeždić.

Opraštanje menja sve

“Kad sam se prvi put upisao na trodnevnu radionicu sa Anom Nadeždić, bio sam u velikom konfliktu sa ocem. Nisam imao nikakve kontakte sa sestrom već više godina i imao sam hroničnu upalu sinusa, a kašalj koji nijedan lek nije uspeo da smiri bio je moj verni pratilac, tako da su me saradnici prozivali: evo, dolazi kašalj, umesto da me zovu imenom. Šta se desilo posle izvesnog vremena kroz rad sa Anom? Moj otac je ostao isti ali se moj odnos prema njemu potpuno promenio. Osećam ljubav i zahvalnost, uživam da provodim vreme s njim. Kontaktirao sam sestru posle toliko godina i saznao da je dugo vremena očekivala i nadala se mom pozivu.

Sad se redovno viđamo i uživamo u našem odnosu. Od upale sinusa više nema traga, a saradnici su se vratili da me zovu mojim imenom zato što se u poslednjih deset meseci nisam nijednom zakašljao. Kao šlag na torti, prošlog meseca sam upoznao jednu divnu ženu sa kojom sam ušao u ozbiljnu vezu. Želim porodicu, brak, i ko zna, možda je ovo prava prilika. Opraštanje me je dovelo do toga da se setim ko sam, a svakodnevno rad i upotreba moćnih alatki koje mi je Ana prenela doveli su me da najzad dopustim sebi da budem srećan“- kaže Franko, Anin klijent.

Anu Nadeždić možete kontaktirati mejlom: info@ananadezdic.com
Sajt Ane Nadeždić: www.ananadezdic.rs
FB: www.facebook.com/Ana-Nade%C5%BEdi%C4%87-life-coach
Instagram: www.instagram.com/ananadezdiclife

Šta nam poručuju oni koji nas povređuju?

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Geogrij Nazarov je ekspert za zdrav i kvalitetan pristup životu.…
error: