BG online

Grafima
Intervjui

Online škola bez radnog vremena

Učite engleski od kuće

Progovorite engleski toliko dobro da vas Englezi i Amerikanci savršeno razumeju, poručuju iz online škole jezika “Papagaj poliglot” (www.papagajpoliglot.com i www.onlineskolajezika.com) u kojoj ćete se uz pomoć interneta i kompjutera sretati sa sjajnim profesorima, napredovaćete neverovatnom brzinom, štedeti vreme jer nećete morati da čekate na prevoz do škole i formiranje grupe.
-Savremeni čovek danas uvek može da nađe vreme da uči jezik od kuće na individualnim časovima, uz profesora po svojoj meri koji mu je posvećen i kontinuirano prati njegov napredak- kaže Savo Aničić, direktor škole jezika Papagaj poliglot koja okuplja izuzetne i nesvakidašnje predavače od kojih polaznici mogu da nauče mnogo.
Kad je reč o školarcima i njihovim roditeljima, ovakav koncept učenja i njima savršeno odgovara. Dok mama kuva ručak, diskretno nadgleda dete, koje putem interneta u svojoj sobi radi sa odabranim profesorom.
-Ovo je sjajna prilika da tehnika služi čoveku na najlepši način i da se uz nju  kvalitetno provede vreme. Mnogi zaziru od mobilnog telefona, ali preko njega se može pročitati i knjiga Dostojevskog. Sve je do toga u kakve svrhe ga koristimo. Kad je reč o učenju stranog jezika ovde nema velike razlike u odnosu na časove koje se održavaju u učionici. Jedan od benefita ovakve nastave je da deca koja su stidljivija i manje otvorena lakše ostvaruju kontakt i interakciju preko ekrana nego uživo- objašnjava Savo Aničić.
Sve je manje predrasuda kada je reč o online učenju koje je u svetu odavno najpopularniji vid edukacije.
-Često čujemo starije osobe kako kažu da imaju previše godina da bi učili strani jezik, pa se teško upuštaju u to, između ostalog i da ne bi bili u učionici sa više decenija mlađim učenicima. Danas nema potrebe za takvim stavom jer u online školi ste sami sa profesorom, dok brojni primeri govore u prilog tome i da starije generacije izuzetno brzo mogu da savladaju strani jezik.

Strani predavači

Za polaznike Online škole jezika Papagaj poliglot preporuka je da ako imaju predznanje i žele da unaprede konverzaciju odaberu britanskog ili američkog profesora, dok se početnicima savetuje odabir srpskog predavača.
-U našoj online školi imamo profesore Amerikance, Britance, profesore iz Južne Afrike koji pričaju britanskim akcentom, ali i srpske profesore. Slušanje izvornog jezika je dragoceno, pa su naši inostrani profesori od izuzetnog značaja.
Trenutno je u online školi jezika Papagaj poliglot aktuelan engleski jezik, a u planu su nemački sa nemačkim i srpskim profesorima, kao i kineski jezik i srpski za dijasporu.
Sve što je vezano za učenje jezika, od zakazivanja časova do odabira profesora i  konsultacija se radi online, a trenutno je aktuelan popust u okviru kojeg svako ko se prijavi do 8. septembra ostvaruje popust do kraja školovanja u ovoj atraktivnoj školi, dok je prvi čas uvek besplatan.
Preporučena dinamika učenja jezika je dva puta nedeljno, plus “speaking club” što su bonus časovi i jedini grupni čas koji je preporuka da se pohađa.

Da li je skupo?

Dok u većini škola jezika polaznici treba da uplate mesečnu školarinu, polugodišnju ili godišnju, u Papagaj poliglot online školi plaćaju svaki čas posebno, a ukoliko su sprečeni da prisustvuju, času bez bilo kakve naknade mogu otkazati 12h pred dogovoreni termin.
Učenje online je posebno popularno među onima kojima vreme brzo prolazi i imaju mnogo obaveza.
-Časovi se održavaju online preko zoom platforme koja se lako instalira na tabletu i telefonu, dok na računaru direktno dobijete link. Ono što vam je od tehničkih uslova potrebno za čas su dobra internet konekcija, slušalice i mikrofon. Termini za časove su od 0 do 24h tako da možete učiti engleski i u kasnim večernjim satima. Samo je važno na vreme bukirati čas i na vreme eventualno otkazati ako vam iskrsne neka obaveza.
U učenju jezika je najvažnija motivacija, napominje Savo Aničić i dodaje da je moto online škole jezika Papagaj poliglot “Učimo za znanje, a ne za sertifikat” jer jezik je praksa. Ili ga znate ili ne znate.

Sajt: www.onlineskolajezika.com i www.papagajpoliglot.com
Facebook : www.facebook.com/onlineskolajezika
Instagram: www.instagram.com/papagaj_poliglot

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ispunio sam obećanje dato majci... Ko još voli rastanke? Ali,…