BG online

Roditeljstvo

Omogućite detetu da postane samouverena, srećna i uspešna osoba

Nijedan uspeh nije slučajan

Nemate komunikaciju sa svojim tinejdzerom, ponekad je bez koncentracije, nije motivisan, povlači se u sebe i nema samopuzdanje, tu je i poneka loša ocena, a nema ideju gde bi dalje sa školovanjem? Želite da mu pomognete da se pokrene, al ne znate kako? Smarter basic je početna stanica potpuno drugačijeg pristupa mladima i njihovoj promeni. Benefiti Smarter Basic programa su razvijanje lične svesti i samopouzdanja, odlična komunikacija sa vršnjacima, oslobađanje od treme, usmerenost na rezultate i ciljeve, odlični školski rezultati, kvalitetan odnos sa autoritetima i roditeljima, postizanje emocionalne ravnoteže, upravljanje kritikom.

Veštine za 21. vek

Smarter Basic program traje mesec dana, nastava je jednom nedeljno (vikendom) tri sata. Rad je u malim grupama što nam omogućava intenzivan i efikasan rad sa svakim detetom.
-Smarter edukuje mlade generacije izuzetnim i ključnim veštinama vrhunske komunikacije, upravljanjem emocijama i kritikom, motivacijom, samopouzdanju, kreiranju ciljeva. Učimo mlade da se usmere ka rezultatima koje žele da postignu , a ne da imaju fokus na ono što ne žele da se desi. Podstičemo mlade da otkriju svoju strast i budu motivisani da ostvare svoje snove- kaže Svetlana Lolić, majka četrnaestogodišnje Lane koja tokom poslednjih 10 godina istražuje modernu psihologiju, NLP trener pod mentorstvom Slavice Squire na NLP Institutu gde je tokom godina bila deo izuzetnih treninga koje su držali eminentni svetski stručnjaci među kojima su Charles Faulkner, Berndt Isert, Marshal Goldsmith, Bryan Tracy i dr. O svom program Svetlana kaže:
“Čvrsto verujem da svaki roditelj želi svom detetu da odraste u samouverenu, usmerenu, srećnu i uspešnu osobu. Sigurna sam da ćete se složiti sa mnom da nijedan uspeh nije slučajan. Došlo je vreme kad deci pored dobrog obrazovanja, stranih jezika apsolutno su neophodne veštine koje će ih naučiti da stečeno znanje i obrazovanje stave u pogon i nauče veštine koje će ih izdvojiti iz mora prosečnih.“

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.smartercentar.com ili na mail: smarter@smartercentar.com i na broj telefona 063/355-612

Da li su ocene važne? Jesu. Tačka.

© by BGonline. All rights reserved
KupiKupi.rs
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Direktor koji je želeo da nauči jednu veštinu, ali nije…