fbpx

BG online

Vesti

Olovke s potpisom Novaka Đokovića za bolje obrazovanje dece Srbije

Čuveni nemački proizvođač luksuznih olovaka dizajnirao je poseban model Fineliner iz edicije StarWalker. Proizvodnja ove serije ograničena je na 300 primeraka, a sredstva od prodaje specijalnog izdanja Montblanc-ove serije olovaka sa potpisom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića biće uložena u programe predškolskog obrazovanja u Srbiji koje sprovodi Fondacija Novak Đoković.

Ovim partnerstvom, Fondacija Novak Đoković nastavlja svoju misiju da pomogne deci iz društava u nepovoljnom položaju da odrastu i razviju se u stimulativnoj i bezbednoj sredini, dajući svakom mališanu priliku da dobije kvalitetno predškolsko obrazovanje.
-Kad su me nedavno u jednom intervjuu pitali da li mislim da je teniski reket najjače oružje, rekao sam da sam uveren da je to ipak olovka. Velika snaga i moć proizilazi iz jednog ovakvog predmeta. Za mene on simbolizuje sve formule kojima smo došli do velikih otkrića koja su promenila svet, ideje, najlepše knjige i pesme, posvete, uspomene i kao vrhunac, znanje koje iza njega stoji. Moja, želja moje porodice i fondacije je da snaga svakog mladog bića na svetu bude njegovo znanje, a da bismo to postigli moramo im omogućiti uslove za učenje od najranijih dana. Hvala Montblanc-u što je prepoznao našu fondaciju kao partnera u zajedničkoj misiji promocije i ulaganja u rani razvoj i rano obrazovanje dece širom sveta-izjavio je Novak Đoković.
Specijalno izdanje StarWalker olovke sa potpisom Novaka Đokovića – Fineliner, dolazi s odgovarajućom sveskom i dostupno je ekskluzivno u Montblanc-ovim prodavnicama u Njujorku, Parizu i Londonu, kao i online.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Strategije poslovnog uspeha Brajana Trejsija Zašto su neki ljudi u…
error: