BG online

DOM & HEDONIZAM

Okupajte dom dobrom energijom

Podmladite životni prostor uz Feng Shui tajne

Energija životnog prostora treba da uvek bude sveža i pozitivna, ali nepravilnim pristupom može vremenom da se zaglavi i postane “bolesna”. Ako dođe do toga mogu uslediti brojni problemi, sukobi, nedostatak finansija, bolesti. Po rečima Sandre Drinčić tehnikom energetskog pročišćenja ovo može da se spreči i istovremeno se energetski “podmladi” nekretnina, doprinese harmonizaciji okruženja i održi vibracija doma takvom da bude pogodna za provlačenje obilja, sreće i bogatstva.

Sandra Drinčić

Koliko poznajete svoj dom?

Međunarodni Feng Shui stručnjak Sandra Drinčić otkriva neke od koraka kojima je predlog da se to radi jednom mesečno kako bi se energija prostora održala na željenom nivou. Priprema je ovde, kao i u svakom drugom poslu najvažnija. Sandra Drinčić kaže da je veoma važno poznavati svoju nekretninu i s vremena na vreme preuređivati uglove prostorija koji predstavljaju zbirne tačke energije u domu.
-Kad je energija u uglovima stagnirana ili su uglovi puni kutija i nereda, to ozbiljno može da poremeti energetsku ravnotežu u domu- upozorava Sandra Drinčić koja predlaže da se pre energetskog pročišćenja obavezno uklone sve blokade i iza vrata i prozora. -Sva energija ulazi u dom kroz vrata i prozore, oko 70% kroz vrata, 30% kroz prozore. Prozori su oči osobe koja koristi taj prostor. Prljavi prozori remete pogled i vid, a umorno oko stvara nervno rastrojstvo, glavobolju, tenziju. Blokade blizu vrata stvaraju prepreke za napredak. Preporuka je da vrata i prozore prebrišete rastvorom: jabukovo sirće, voda i limun- savet je Sandre Drinčić.
Nakon što ste uklonili nered i oslobodili prostor od negativnih vibracija i ustajalih stvari spremni ste za sprovođenje tehnika podmlađivanja prostora. Kako se ove tehnike sprovode uz pomoć sunčeve vode, tamjana, šafrana i nove energije koju ćete pustiti u nekretninu, možete čitati u novom broju časopisa Feng Shui tajne (br. 7) koji možete kupiti u Feng shui shop-u- Terazije 5 ili na kioscima Moj kiosk.

 

Uređenje spavaće sobe po feng shui-u

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Recept šefa kuhinje beogradskog restorana "Konoba kod Goce i Renata"…

You cannot copy content of this page