fbpx

BG online

ZDRAVLJE

Oklagije za maderoterapiju tela s potpisom Peđe Filipovića

Masaža jeste umetnost, a njoj je tokom više od tri decenije rada Peđa Filipović kreirajući nove koncepte i usavršavajući znanje doneo mnogo toga što ju je činilo još efikasnijom, ali i čarobnijom.
U maderoterapijskom programu terapeut koristi ” drvene pomoćnike” kako bi brže došao do željenih efekata, a manje ” potrošio” svoje zglobove i srce.
Oklagije za maderoterapiju koje nose potpis Wellness akademije Peđa Filipović čini set od 8 alatki kreiranih prema autorskom ritualu maderoterapije i imaju primenu u anticelulit, sportskoj, terapeutskoj i antistres praksi.
– Svaka oklagija je oblikovana u sinergiji sa manuelnom masažom koja joj daje puni pečat i dokaz posvećenosti. Veličina, oblik i materijali od kojih su napravljene nepogrešivo naležu na kožu, a pritom nisu teške u rukama terapeuta-kaže Peđa Filipović.
Šta čini set oklagija WAPF?
-Osmodelni set čini prvo klasična oklagija koja je svojevrsni uvod u maderoterapijski ritual i sa poglađivanjem, pripremom kože za dublje stumulacije čini pravu sinergiju. Ona je u mnogim setovima retka, ali u ritualu WAPF ona je dobrodošlica i početak divnog terapeutskog putovanja. Druga je tzv. „piling“oklagija, posebno voljena od strane svih terapeuta i klijenata koji su svesni značaja miofascijalne stimulacije i opuštanja (opuštanja mišićne ovojnice i pripreme za dublji rad na mišićima). Sledi oklagija koju popularno zovemo „kukuruz“ jer je tako rezbarena i namenjena je uz sinergiju pokreta gnječenja masaži namenjenoj mišićima.Tu je i „mali kukuruz“ za masažu sedalnih delova i bedara. Oklagija zvana „peščanik“ kombinovana je sa limfnom drenažom i kreirana sa tim ciljem. Tu je i „lopatica“ za oblikovanje i finalizaciju masaže, kao i posebno kreirane „vaccum čaše“- velika i mala za konačnu drenažu i primenu Cuba tehnike.
Na šta treba obratiti pažnju pri kupovini oklagija?
-Na kvalitet prozvodnje, da nisu teške u ruci terapeuta i glomazne, da su kvalitetno lakirane proverenim supstancama koje nisu štetne po zdravlje i dugo traju,da su zahvalne za održavanje i iznad svega da ih terapeut prepozna!

OKLAGIJE ZA AUTORSKI MADEROTERAPIJSKI RITUAL WAPF po ceni od 16,500 din.+troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

  Peđa Filipović će tokom jula održati online radionice za maderoterapiju tela i maderoterapiju lica namenjene onima koji žele da usavrše svoja znanja i nauče da pre svega bezbedno koriste u praksi ove metode. Prijavljivanje i više informacija: pedjafilipovicradionica@gmail.com ili 066060820

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Zbog čega ispunjavamo tuđe, a ne svoje želje? Ko su…
  error: