BG online

ODMOR I PUTOVANJA

Gde letovati s malom decom?

Meni za najmlađe, zabava na vodi, ali i u hladovini

Turska rivijera je srpskim turistima odavno poznata po najlepšim plažama, kvalitetnom uslugom i gostoprimstvu, pa je tako sve više onih koji se odlučuju za letovanje u Turskoj, pogotovo porodice sa malom decom.
Osim prelepih plaža, Turska nudi svojim gostima i brojne sadržaje poput sportova na vodi, luksuznih hotela i ukusne mediteranske kuhinje.
Zašto je letovanje u Turskoj sa malom decom posebno? Pre svega, zbog čistog i toplog mora, grandioznih akva parkova inspirisanih diznijevim bajkama, amfiteatara u kojima se na više jezika prikazuju predstave za decu.
Pored sadržaja, letovanje u Turskoj sa malom decom ima prednosti i zbog najlepših plaža za porodice, a ne sme se zanemariti i sklad između cene i kvaliteta usluge.
Veliki broj turskih hotela nosi oznaku da su pogodni za porodice jer svojim programom i sadržajima mogu da odgovore na zahteve i očekivanja porodica koje letuju sa decom. U mnogim turskim hotelima je čak i hrana prilagođena deci i bebama pa su roditelji i po tom pitanju rasterećeni.

Turistička agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi za leto 2018. godine ima brojne hotele duž cele turske obale do kojih vode čarter letovi.

Marmaris se nalazi na egejskoj obali Turske, a od aerodroma Bodrum je udaljen 140km. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane, a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana i barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta. Ičmeler je gradić koji je povezan sa Marmarisom, predstavlja popularno turističko mesto i nalazi se u velikoj, lepoj uvali. Mesto je idealno za porodično letovanje, izolovano je od buke i galame, a nije daleko od glavnih gradskih dešavanja grada Marmaris.
U primorskim mestima u Turskoj se nalaze hoteli sa bogatim sadržajima za animaciju dece, aqua parkovi, restorani, barovi kao i animatori koji vode računa o celodnevnoj zabavi, kako odraslih, tako i dece.
Turska letovališta su prepoznatljiva po usluzi All Inclusive/Ultra All Inclusive čiji se koncepti razlikuju od hotela do hotela. Osnova All Inclusive/Ultra All Inclusive koncepta predstavljaju tri glavna obroka, užine u toku dana, domaća pića, dok u luksuznim hotelima pojedini koncepti uključuju korišćenje wellness & spa centra, aqua parka, a la carte restorana, konzumiranje uvoznih i premium pića…

Last minute cene za Marmaris se kreću već od 340€, a kompletnu ponudu možete pogledati ovde ili kontaktirati poslovnice gde ćete zajedno sa ljubaznim osobljem pronaći ponudu baš skrojenu za vas.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prlainović, Aleksić, Ranđelović i Mandić promoteri Uniqa osiguranja Vaterpolo reprezentativci…