BG online

Sajam tehnike
Vesti

Nova revija Bate Spasojevića i Hero Icons

Heroji iz prošlosti i ikone iz proteklih epoha su inspiracija našeg poznatog dizajnera Bate Spasojevića koje je utkao u najnoviju kolekciju HERO ICONS 2 koja će biti premijerno prikazana javnosti na samostalnoj reviji 20. novembra u Stadion Hall-u.
-U modi je veoma bitno ono nešto lično i nešto potpuno apstrakno što nosimo u sebi kao likovnost i posebnost. To su dobitne kombinacije. I komadi u ovoj kolekciji su inspirisani ličnostima, ali onako kako bi oni sad izgledali danas. Puko prenošenje nekog perioda me nikad nije zanimalo jer ipak volim savremeno moderno tj. sa odabranim elementima trenda za određenu sezonu, drugačije, a opet i nosivo. Kolekcija za žene i muškarce podeljena je u tri stilska dela: rafinirana odeća (easy chic), večernja i opuštena sa sportskim detaljima namenjena mlađoj populaciji i onima koji se tako osećaju-kaže Bata Spasojević, diplomirani kostimograf savremenog odevanja.
Ono što je baza i glavna inspiracija kreatora jesu elementi futurizma, rock n roll-a, vešto uklapanje šik i casual odevnih komada. Uvek prisutna asimetrija i skulpturalnost u formi i samoj konstrukciji autorovih modela, vešto uklapanje i poigravanje stilova tj. Prisustvo eklektike je još jedan znak koji nosi savremeno doba, a koji jeste karakterističan za INDIVIDUAL brend.
Ova kolekcija premijerno će biti prikazana na samostalnoj reviji 20.novembra u Stadion Hall-u..

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Najbolje su žurke uvek u kuhinji Stalno negde žurite, jedete…