fbpx

BG online

Vesti

Noć knjige na 60 lokacija u 30 gradova Srbije i regiona

Tradicionalna manifestacija Noć knjige održaće se 26, 27. i 28. juna 2020. a kako bi se izbegli gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara biće otvorena u 26. juna ujutro, a veliki popusti biće aktuelni do nedelje uveče 28. juna.
Osim ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine su aktuelni fantastični popusti. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja i gift program.
Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35% a za četiri i više knjiga 40%, dok će knjige drugih izdavača, strana izdanja i gift asortiman biće sniženi 20%.
Noć knjige će se održati na 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).
Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Popularna glumica Anđelka Prpić je glavni protagonista predstave “Šta me…
error: