BG online

Intervjui

Niggor (Igor Lazić)- iza kulisa „Plesa sa zvezdama“

POTRES MOZGA PRED SVAKU EMISIJU

Šarmantni reper i moreplovac daje sve od sebe da savlada zahtevne koreografije, odpleše podjednako dobro ljubavne, zavodničke ali i neke druge plesove. Od kad učestvuje u „Plesu sa zvezdama“ na Prvoj televiziji nema vremena za sebe, ali je srećan što je sad u odličnoj formi

Trening-kuća-krevet, ovako izgleda svakodnevna maršuta Igora Lazića od kad je prihvatio učešće u novom televizijskom projektu TV Prva „Plas sa zvezdama“. Vojnički je discilinovan, motivisan da savlada i najteže zadatke ali i veoma umoran zbog tempa života koji vodi već nekoliko nedelja.

-Neverovatno je koliko je ples težak i zahtevan sport. Tokom prve dve nedelje vežbanja sam smršao šest kilograma. Ne znam šta će biti ako ostanem do kraja, od mene neće ostati ništa- kaže kroz osmeh Igor Lazić, nekada veoma popularni „Montenigers“. -Vežbam po 4-5 sati dnevno, snimanja i generalne probe su jako duge, mora sve da se uvežba do perfekcije da bi na sceni izgledalo svetski. Koreografije i plesovi su jako teški, naročito latino plesovi, samba, rumba, oni koji zahtevaju da glumiš i izraziš svoje emocije, paziš na na korake, tehniku.niggor6

Iako ga je ples u potpunosti okupirao, uzeo mu svo slobodno vreme i fizički ga iscrpeo, Igor kaže da je za kratko vreme stekao zavidnu fizičku kondiciju.

-Ja sam krupan i visok, a mladi profesionalni plesači su mršavi, žilavi, mnogi od svoje četvrte godine treniraju, ples im je ušao u krv i mišiće. A mene sve boli, moram da držim telo u određenom položaju i pazim na to, a bečki valcer da plešem sa podignutim laktovima…Shvatio sam da je mnogo teško, ali sam srećan jer sam sad u super formi, bolje izgledam, bolje se osećam. Nema boljeg treninga od plesa, oduševljen sam.

Sad Igor zna nešto što nikad pre nije planirao da nauči.Ume da odigra sve plesove, samba mu je omiljena jer je vesela, a rumbu- ljubavni zavodnički ples je savladao do perfekcije.

-Ja o tome razmišljam 24 h, verovatno ću da završim u duševnoj bolnici (smeh). Samo o tome pričam, mislim,čak na ulici pravim neke pokrete iz koreografija pa se setim gde sam i okrećem se da vidim li me je neko video. Kod kuće će moja devojka da lagano poludi od mojih priča. Ništa drugo nam se ne dešava osim tih moji treninga, nemam vremena za sebe. Posle proba sam umoran, nisam ni za šta, a voleo bih da imam vremena za privatne stvarui, devojku, prijatelje, posao kojim se bavim. Uveče kad legnem sam kao skijaš pred veleslalom, samo mislim o tome koji pokret u kom trenutku ću da uradim.niggor5

Publika je navikla da Igora vidi sportski obučenog, a odavno je prepoznatljiv po svom casual stilu.Sada televizijski gledaoci imaju priliku da ga vide u nekoj drugačijoj garderobi u kojoj je kako kaže često i sam sebi smešan.

-U početku mi je izgledalo sve nekako bez veze na meni jer sam imao veći stomak, a o cipelama na štiklu da ne pričam. Ali, sad imam bolju liniju jer sam smršao pa mi sve lepše stoji.

U emisijama koje se emituju uživo poput „Plesa sa zvezdama“ takmičari nemaju vremena za reprizu što im nameće ogromnu odgovornost.

-Svi imamo tremu, ali i adrenalin koji nas „pumpa“. Milan Kalinić je lepo rekao „ja nemam tremu pred premijeru pozorišnih predstava, ali mislim da ću pred nastup ovde dobiti potres mozga“. To je velika istina.niggor1

„Serotonin“ je naziv poslednjeg singla koji je snimio Niggor. Po malo je, kaže, razočaran stanjem na našoj muzičkoj sceni. Iako je pesmom „Serotonin“ podsetio na zvuk starih dobrih Montenigersa, njom ipak nije postigao efekat kojem se nadao.

– Na žalost više ne postoje tv stanice koje emituju spotove. Jedino na youtube kanalu možeš da vidiš realno stanje stvari. Ja ne kupujem glasove, ne štelujem sebi milionske preglede, a po komentarima i lajkovima vidim da se ljudima dopalo to što sam snimio. Ovde nema dovoljno publike za normalnu muziku, sve je otišlo dođavola, zastranilo. Da snimiš hit svih vremena, opet bi većina slušala neke nebuloze. To me malo ubija u pojam. Ne znam više šta je dobro. Većina publike sluša katastrofalnu muziku, svašta im se plasira, ne znam više čemu sve što snimam. Kad bih mogao da biram čime ću se baviti u budućnosti verovatno bih vodio neku emisiju na televiziji, show program. Ako ne uspem u showbiznisu vratio bih se svom poslu za koji sam se školovao, plovio bih brodom. Bar znam da bih tu dobro zarađivao.

19.04.2014

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
Od pre nekoliko dana, kad je dao otkaz na Radiju…