BG online

Lični razvoj

Ne potcenjujte snagu sopstvenih misli

Vidite li oko sebe namrštene ili nasmejane ljude?

Svest o sebi je ključ rešenja bilo kog problema. Problem mnogih ljudi je što su njihove misli u većini slučajeva negativne. U hipnoterapiji je moj zadatak da pokažem da je moć u svakom od nas.
Svako ko prođe četiri tretmana mentalnog čišćenja u Hipnocentru osetiće i spoznati da je upravo moć u njemu.

Koje emocije hranite?

Sva naša uverenja i navike su promenljivi. Jedna od tih navikla je ishrana. Mnogi ne znaju da jedu više nego što im realno treba hrane kako bi “nahranili” neke svoje emocije. I na ovu temu radim sa mojim klijentima kojin umeju svašta da rade sebi i budu autodestruktivni.
Treba se zaustaviti i upitati se koliko nelogično živimo. Kad drugačije sagledate sebe i svet oko sebe lako ćete postići željene rezultate.

Misao je početak svega

Ljubav prema sebi i u sebi otvara sva vrata i donosi rezultate. Ja kao hipnoterapeut ne upravljam tuđim mislima već sam vodič do željene promene, vodič kroz podsvesni deo uma. U radu s klijentima se ne fokusiramo na problem već na rešenje, a krećemo od misli jer je ona početak svega. Sve ono što je naš um zabeležio u prošlosti su džakovi koje nosimo sa sobom i vučemo ih na svojim leđima u našu budućnost.

Vi birate

Osoba koja želi da radi na sebi pre svega želi promenu. Promenite sadržaj vaših misli. Mislite li da je svet negativan? Vi sami birate da li ćete videti nasmejane ljude ili ćete videti one koji su namršteni. Svako treba da ima sebe sa sobom.

Tatjana Beočanin
Foto: Dario Konstantinović

NAUČITE GOVOR VAŠE PODSVESTI

Na novoj radionici sa Tatjanom Beocanin 12. oktobra naučićete uz pomoć tehnike autohipnoze pravilan govor (simbole) vaše podsvesti.
Pravilnim koracima usvojićete nove ideje (uverenja) koji će vam dati željene rezultate, a kad ujedinite vašu svest i podsvest dobićete najbržu transformaciju!
Radionicu će Tatjana Beočanin održati u Beogradu 12.10.2019. od 11 do 15h. Broj učesnika je ograničen.
Vaše mesto možete rezervisati tel.065 5588818 do 09.10.2019

Hipnocentar Tatjane Beočanin možete kontaktirati telefonom 0655588818 i 011/2691719  ili mejlom beocanintatjana@gmail.com
Više o Hipnocentru: www.hipnozatatjana.rs
FB strana Hipnocentra: www.facebook.com/hipnozatatjana

Tatjana Beočanin je sertifikovani hipnoterapeut iz Beograda. Završila je školu hipnoze OHTC i dobila sertifikat američkog saveza za hipnoterapiju „National Board Of Hypnosis”. Ona je pre 15 godina odlučila da otvori vrata podsvesti ljudskog uma i pomoću hipnoze pomogne ljudima da prevaziđu svoje probleme i strahove. Prošla je školu hipnoterapije Džeralda Kora iz Floride i kod Božidara Grilca iz Slovenije, jedinog licenciranog predavača hipnoze na ovim prostorima.

Intervju sa Tatjanom Beočanin:

Upoznajte svoju podsvest (hipnoterapeut Tatjana Beočanin)

Tekstovi Tatjane Beočanin:
Naučite da kontrolišete sopstvene misli
Ljubav prema sebi otvara sva vrata
Dozvolite sebi da osetite ljubav
Kako biti dobar čovek?
Naučite da koristite svoj um
Prevaziđite okupiranost sopstvenim mislima
Mentalno čišćenje

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Animirana porodična avantura "Priča o igračkama 4" stiže u bioskope…
error: