BG online

Lični razvoj

Naučite da živite punim plućima

ZEN In Life koučing program Dragane Jovanović

Trener ličnog razvoja i joga učitelj Dragana Jovanović, kreatorka programa “Zen In Life za 28. oktobar najavljuje prvu grupu polaznika ovog jedinstvenog koncepta. Polaznici “Zen In Life” mindfulness koučing programa imaće priliku da tokom 8 nedelja, 4 modula i 8 intenzivnih časova ZEN joge nauče korisne tehnike za smanjenje stresa i povećanje životne energije.

Nađite balans i svoj mir

“ZEN In Life” program je namenjen onima koji žele da vrate svesnost u svakodnevicu, a posebno ljudima koji imaju višak stresa i manjak energije. Danas je ta tema aktuelnija više nego ikad!
-Ukoliko imate izazov da napravite balans između posla i porodice, imate zahtevan posao od koga ste svakodnevno van sebe, ukoliko nemate snage da pratite ritam svog života, ovaj program ima konkretna i upotrebljiva rešenja, koja su primenjiva za sve- kaže Dragana Jovanović, autorka “Zen In Life” programa, sa kojim od 28. oktobra možete da naučite kako da postanete i ostanete – “Zen In Life” u mnogim stresnim situacijama i različitim životnim okolostima.
-Danas je “in” biti spiritualan. Međutim, nije bilo tako kada sam ja počinjala. Pre dvadeset godina, kad sam svoj posao pravnice zamenila poslom koji radim sada,  malo nas je živelo od joge, koučinga i seminara. Moje grupe su bile male i sve nas je vezivala ista ideja – da istražujemo na koji način možemo da se osećamo bolje, da živimo srećnije, da budemo u miru sa sobom i ljudima oko sebe. Da bi proširila tu ideju otvorila sam Life centar, održala dvadeset pet besplatnih “Dana za Vas” i  napisala tri knjige- ističe Dragana Jovanović koja je na našim prostorima prava pionirka joge i tehnika ličnog razvoja.

Snaga i inspiracija su u nama

Svoju regionalnu prepoznatljivost u antistes tehnikama je postigla zahvaljujući programima u koje je utkala tridesetogodišnje iskustvo iz joge,meditacije, koučinga, NLP-a i energetskih tehnika, a koje sve imaju za cilj da budu praktični alati za postizanje fizičkog i duhovnog zdravlja. Dragana Jovanović je znanja sticala od najvećih učitelja 21. veka među kojima posebno ističe T. K. Desikačara, najvećeg gurua joga terapije na svetu.
-Spiritualnost je u međuvremenu postala način života svih koji shvataju da su snaga i inspiracija za sve što želimo da postignemo u nama.  U  svakodnevnom životu, u haosu, brzini i multitaskingu smatram da će preživeti i ostati zdravi i uspešni samo oni koji budu znali kako da sačuvaju sebe. Danas je važnije više nego ikad da naučimo kako da smanjimo stres, povećamo energiju i napravimo više vremena za sebe i one koji su nam važni. Zato sam kreirala “Zen In Life program koji daje alate koji će vam omogućiti da živite punim plućima- poručuje Dragana Jovanović, koja prvi put predstavlja 28. oktobra ovaj program u centru Beograda, a uskoro program kreće u Novom Sadu, Čačku i drugim gradovima širom Srbije.

Dan sa Draganom

Svi oni koji žele da zavire u alate i osete blagodati ovog programa i pre početka “Zen In Life” radionice u Beogradu, mogu da se pridruže drugom modulu programa “Zen In Life” na temu Recharge, u subotu 27. oktobra u Kupinovu. Biće to jedinstvena prilika da rade na otvorenom, u prirodi, na lokaciji Connect Soul & Nature centra i da provedu divan i opušten dan sa Draganom Jovanović. Sve informacije o ovoj mogućnosti možete da nađete na službenoj web stranici Dragane Jovanović.
Cena jednodnevnog Recharge-a za rane prijave do 23. oktobra iznosi 60 evra, a u tu cenu je uključen prevoz na relaciji Beograd-Kupinovo-Beograd i zdravi ručak.

Tehnike kojima ćete pobediti stres

U koučing programu “Zen In Life sa Draganom Jovanović, koji počinje 28. oktobra tokom 8 nedelja naučićete:
–  Kako da stalno budete svesni svojih prioriteta i kako da verujete svojoj intuiciji
–  Kako da upravljate stresom a ne on vama
– Kako da povećate životnu energiju i kako da se spasite od energetskih vampira
– Joga položaje – program ZEN joge od 60 minuta i 10 minuta
– Osam tehnika disanja koje će vam pomoći da smanjite stres, povećate energiju, napravite detoks u glavi i uspostavite balans u svakodnevnim životnim situacijama
– Kako da meditirate i kako da uradite mikroopuštanje u toku dana kada dobijete stresan mail ili kada vas neko iznervira
– Kako da napravite svoj ZEN dan u kome živite punim plućima, a ne izvršavate samo zadatke
Kroz program vas vodi lično Dragana Jovanović.

Sve informacije o Mindfulness koučing programu “Zen In Life” potražite na službenoj web stranici www.draganajovanovic-bodysoul.com.
Rane prijave za ZEN In Life koučing program primaju se još do 23. oktobra, pri čemu možete da ostvarite odličan popust!
Zbog ograničenih mesta i rada u maloj grupi (maksimalno 12 učesnika), potrebno je da se što pre prijavite za učešće na: seminari@draganajovanovic-bodysoul.com! Na ovu e mail adresu možete da šaljete i sva pitanja upućena Dragani Jovanović.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ekskluziva u Beogradu, skrivenom blagu Evrope Hotelska grupacija „Radisson Hotel…