BG online

Lični razvoj

Naučite da kažete NE svemu što vas sputava i mudro živite svoje godine

Ko kaže da su srednje godine krizne? One vam mogu doneti mnogo toga dobrog ako odlučite da ih posmatrate na drugačiji način! Period života koji je negde ’’na sredini puta’’ može biti najplodonosniji i najbolji period vašeg života. Zašto je to tako? Prvo, imate dovoljno životnog iskustva iza sebe iz kojeg možete izvući mnoge lekcije. Imali ste vremena da dovoljno dobro upoznate sebe, da shvatite šta je to što ne želite, ali još važnije, šta je ono što želite od sebe i od života. Ukoliko ipak to još uvek niste shvatili  sad je pravo vreme za to. S druge strane, pred vama je još značajan niz godina koje bi bilo lepo i dobro da provedete u miru i zadovoljstvu.
Dosta vam je jurnjave, udovoljavanja drugima, fokusa na spoljne događaje i reaktivnog života? Sada je vreme da mudro iskoristite sve lekcije koje ste naučili. Svaka promena je šansa za novi izazov i novo iskustvo koje obogaćuje život. Svaka etapa našeg života sa sobom nosi ne samo probleme i nevolje, već i prilike i lepe i dobre stvari.

Život u vašim rukama

Kažu da se ljudi na kraju života najviše kaju ne zbog onoga što su uradili pa i pogrešili, već zbog onog što su želeli, a nisu se usudili da pokušaju. Nemojte sebe dovesti u takvu situaciju. Danas, u srednjim godinama, kao odgovorna, zrela i mudra osoba, možete sebi omogućiti da promenite način posmatranja svog života i sebe samih (ukoliko niste zadovoljni načinom života koji vodite). Imate priliku da svoju odgovornost iskoristite na najbolji način – preuzimajući svoj život u svoje ruke.
Često to nije tako lako uraditi, niti je brzo. Ali, ukoliko ste nezadovoljni i nesrećni, a ništa ne preduzmete da promenite način posmatranja i delovanja, zapitajte se koju cenu zbog toga plaćate sada i koju cenu ćete tek platiti u budućnosti. Vredi li rizikovati i dozvoliti sebi da oslušnete glas svog srca? Šta je to što možete da dobijete?

Kao podrška na tom putu za vas sam pripremila radionicu koju ću održati 19. oktobra od 18h do 20:30h „Izađite iz krize, neka vreme radi za vas’’.
Na ovoj radionici vas očekuju praktični saveti, vežbe i predlozi do kojih sam većinom došla kroz sopstveno iskustvo i kroz rad sa klijentima u srednjim godinama koji su odlučili da ove godine za njih ne bude krizne.
Rezervišite vaše mesto : psiholoskapodrska011@gmail.com ili 066060820
Radionicu Ane Rodić možete pratiti uživo i preko interneta, a vašu online ulaznicu možete poručiti mejlom psiholoskapodrska011@gmail.com

Ana Rodić
Kouč za lični razvoj, NLP master i hipnoterapeut
Foto: Dario Konstantinović
Mesto snimanja: hotel Amsterdam, Beograd
Više o Ani Rodić: www.anarodic-coach.com
FB stranica: www.facebook.com/AnaRodicKoucHipnoterapeut/
Instagram profil: www.instagram.com/ana_rodic_coach/
e mail: ana.rodic.coach@gmail.com

Intevju sa Anom Rodić:

Da li ste se “potrošili” dajući se drugim ljudima?

Saveti Ane Rodić:
Kako da izaberete pravu podršku na putu vašeg ličnog razvoja?
Šta možemo naučiti o sebi iz odnosa koji drugi imaju prema nama?
Šta se krije u sećanjima iz detinjstva?
Kako omekšati krute ljude?
Putovanje do vrha bez prečica
Pokušavate da pomognete drugima, ali vam ne ide?
Izlazak iz ’’krize srednjih godina’’

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Naučite moćnu tehniku opraštanja Živimo u vremenu koje nam donosi…