BG online

Sajam automobila
Vesti

Nastavak pesme “Nedelja kad je otišao Hase”

Dr Nele Karajlić na Mundijalskom trgu

Dr Neke Karajlić započinje samostalnu kariejru i premijerno će predstaviti novu pesmu i spot za novu pesmu „Nedelja kad je otišao Hase 2“ će premijerno biti javno prikazan u petak 22. juna u 19h na „Mundijalskom trgu“, koji se nalazi na Trgu Nikole Pašića.
-Ovo je u suštini pesma u kojoj govorim šta se dogodilo s nama od vremena kad smo čitali Oslobođenje i Politiku do današnjeg vremena kada komuniciramo na fejsbuku ili što bi jedan moj prijatelj rekao „Hase na fejsu, istorija u malom mozgu“, rekao je Dr Nele Karajlić i obećao da će novom pesmom i mini koncertom, koji će održati na „Mundijalskom trgu“ napraviti fenomenalnu atmosferu za navijanje pred utakmicu koju naši reprezentativci igraju sa Švajcarskom od 20h na Svetskom prvenstvu u fudbalu.
Za samo sedam dana oko 20 000 ljudi je uživo pratilo utakmice Svetskog prvenstva na video-bimu površine 40 m2 koji je postavljen na „Mundijalskom trgu“, a kada igra naša reprezentacija vlada prava festivalska atmosfera, što praćenje utakmice pretvara u pravi užitak. U petak, 22. juna atmosferu će dodatno podgrejati fenomenalni Dr Nele Karajlić, a očekuje se na „Mundijalskom trgu“ mnogo ljubitelja fudbala i sjajnog rokenrola. Za posetioce Belgrade Beer Festa Nele će održati koncert 16. avgusta na Ušću.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
„Dan otvorene kuhinje Savamale“ je celodnevni događaj koji će se…