BG online

Sajam tehnike
Vesti

Najteža bolest me je naučila ljubavi (Isidora Bjelica)

Zahvalnost ne podrazumeva samo blagodarnost za ono što prepoznajemo kao dobro u našem životu, već ona znači prepoznati blagodat koju nam je donelo sve ono što ljudi najčešće prepoznaju kao nesreću- kaže Isidora Bjelica koja u svojoj knjizi “Škola za anđele (sve što znam o ljubavi)” između ostalog zahvaljuje na mnogim stvarima koje su na prvi pogled donosile samo nesreću u njen život a u stvari su je osnažile i učinile boljom osobom.
Tokom proteklih pet godina Isidora Bjelica se bori sa kancerom koji joj se iznova vraća, ali nakon svake epizode u ovoj borbi ona je snažnija. Kako kaže, smrt joj već pet godina diše za vratom, ali i da je naučila da je sadašnji trenutak sve što ima.
“Hvala svima koji su me proterali iz rodnog grada – spasli su mi život.
Hvala svima koji su me otpuštali i cenzurisali – samo zahvaljujući njima napisala sam 60 knjiga. Hvala onima koji su me izdali i ostavili – pročistili su moj život od lažnih prijatelja. Hvala na svim klevetama i osudama, linčevima i lažima – oni su me naučili blagosti i da ne sudim drugima.
Hvala na svim danima bede i nemanja – oni su me naučili istinskoj skromnosti i saosećanju. Hvala svim tugama – one su me naučile da cenim svaku radost. Hvala svima koji su me pokrali i opljačkali – oni su me naučili da sve što imamo zapravo nemamo.Hvala svima koji su me ismevali i ponižavali – oni su me izlečili svake taštine. Hvala svima koji su mi zatvorili puteve i postavili prepreke – bez njih nikad ne bih saznala koliko sam hrabra i jaka. Hvala najtežoj bolesti koja me zadesila – od tog stradanja i patnje najviše sam naučila o ljubavi, ona me je bacila u blaženi zagrljaj Boga i podigla moju svest više od svih hiljada knjiga koje sam pročitala.
Hvala smrti što mi već pet godina diše za vratom – ona me je naučila da je sadašnji trenutak sve što imam.“-napisala je Isidora Bjelica.

Knjigu Isidore Bjelice “Škola za anđele (sve što znam o ljubavi)” možete poručiti po ceni od 749 din+troškovi dostave telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:Lekcije ljubavi Isidore Bjelice

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Knjiga za sva vremena Sećanja Milene Dravić o detinjstvu, strahovima,…