BG online

Vesti

Najmlađi roker regiona JOHNNY RANKOVIĆ osvaja scenu uz podršku Žike Jelića i YU grupe

Najmlađi roker regiona Nikola Johnny Ranković (13) koračajući ka zvezdama ide u susret ostvarenju svojih snova, dok mu je u tome ovog puta vrlo simbolično sa velikim simpatijama pomogao Žika Jelić (Yu grupa). Tako je u pesmi čiji je Johnny kompletan autor (muzika, tekst, aranžman) došlo do zanimljivog susreta najmlađeg i najstarijeg aktivnog rokera,  kroz snažnu ali poetičnu himnu nekim simbolima rokenrola: Harley Davidsonu i Les Paul-u.
Žika Jelić i njegov lapstil, Johnny i njegovo upečatljivo gitarsko umeće, sa glasom koji je sve čvršći i formiraniji, uz pratnju benda „The Churlians“, ispričali su emotivnu, ali ujedno i žestoku priču o muzici kao gorivu života, a sve to je vrlo autentično oslikano u trećem oficijalnom spotu koji je dostupan na linku:


Na snimanju ove brze pesme radio je sjajan tim muzičara. Prepoznatljivom autorskom i gitarskom pečatu Johnnyja Rankovića dušu ali i dozu žestine su dodali: Žika Jelić na lapstilu, Pavle Petrović iz The Churlians-a svirajući bas, Milan Jejina Jeki bubnjeve, a prateće vokale otpevali su Ksenija Kuljača, Srba Radivojević i Vojislav Aralica koji je i producent.
Pred velikim brojem kolega muzičara, novinara, prijatelja i fanova najmlađeg rok autora na ovim prostorima, spot je uz fantastičan lajv nastup premijerno prikazan u Wurst Plaz Bar-u. Sjajnoj atmosferi posebno je doprineo neobičan rokenrol lajv „dvoboj“: nakon prvog izvođenja novog hita „Harley, Les Paul & r’n’roll“, Johnny Rankovic i “The Churlians” su odsvirali pesmu “Yu grupe”- „Evo stojim tu“ a “večiti mladići” iz „Yu grupe“ odgovorili su Johhnyjevom pesmom „Nije do love“ koju je komponovao kao sedmogodišnjak.
Johnny i dalje tera po svom i stvara za sve nas muziku, a sa svojim drugarima iz benda „The Churlians“ (Grišom,Pavletom i Markom) i dalje predano vežba pripremajući se za nastupe tokom leta na festivalima u regionu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
U jednom od brojnih istraživanja limun i nana su se…